24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu tanpa tes

Belize ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu tanpa tes
Belize ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu tanpa tes
ditulis dening Harry Johnson

Yen penumpang gagal nampilake tes PCR utawa antigen negatif, siji bakal dileksanakake ing bandara kanthi biaya musafir US $ 50

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong sing divaksinasi saiki bisa mlebu ing Belize tanpa kudu nuduhake tes COVID-19 negatif
  • Wisatawan kudu nampilake Kertu Rekam Vaksinasi COVID-19 minangka bukti yen vaksin wis diwenehake paling ora rong minggu sadurunge teka
  • Pelancong sing ora divaksinasi isih diwajibake nyedhiyakake tes PCR COVID-19 negatif sing dijupuk sajrone 96 jam perjalanan utawa tes Antigen sing cepet negatif ditindakake sajrone 48 jam lelungan menyang Belize

Belize saiki ngidini para plancong sing divaksinasi bisa mlebu ing kabupaten kasebut tanpa kudu nuduhake tes COVID-19 negatif. Urutan kesehatan anyar, sing wiwit efektif ing pungkasan wulan Februari, negesake manawa para turis sing mlebu Belize liwat bandara lan menehi bukti imunisasi COVID-19 ora dibutuhake maneh kanggo nuduhake asil tes negatif kanggo mlebu. Pelancong sing divaksinasi bisa mlebu ing negara kasebut tanpa syarat uji coba yen nampilake Kertu Cathetan Vaksinasi COVID-19 minangka bukti yen vaksin kasebut wis diwenehake paling ora rong minggu sadurunge teka.

Pelancong sing ora divaksinasi isih diwajibake nyedhiyakake tes PCR COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 96 jam perjalanan utawa tes Antigen sing cepet negatif ditindakake sajrone 48 jam lelungan menyang Belize. Yen penumpang gagal nampilake tes PCR utawa antigen negatif, siji bakal dileksanakake ing bandara kanthi biaya musafir US $ 50. Kajaba iku, Kementerian Kesehatan lan Kesehatan Belize wis nambah tes kanggo nggampangake kabeh wong sing mangkat saka Belize kanggo lelungan menyang AS lan negara liya sing mbutuhake asil tes negatif kanggo mlebu.

Keputusan kanggo nyuda larangan kanggo lelungan sing nampa vaksin COVID wis difasilitasi kanthi nyuda kasus anyar saben dina ing saindenging negara. Belize sukses banget kanggo ngontrol transmisi COVID-19 sajrone sawetara minggu kepungkur; Saiki, ana kurang saka 100 kasus aktif ing saindenging negara lan angka kasebut terus-terusan mudhun.

Nalika kampanye vaksinasi COVID-19 Belize diwiwiti ing saindenging negara, para pemangku kepentingan pariwara ngarep bakal kalebu ing antarane sing nampa Vaksin AstraZeneca sajrone tahap awal kampanye. Vaksinasi sektor pariwisata, magepokan karo implementasi protokol kesehatan lan keamanan sing luwih apik, lan panampa cap Travel Travels (WTTC) World Travels (WTTC) bakal dikirim menyang jagad manawa Belize pancen minangka pariwisata sing aman lan bisa digunakake tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.