Pariwisata LGBTQ + ing Berlin lan Milan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

ITB 2021 njaga rencana implementasine sawise pembatalan dadakan taun lalu amarga maju COVID-19 sing kalebu wisata LGBTQ +.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata LGBTQ + bakal diwakili dadi mitra resmi Dewan Pariwisata Nasional Italia (ENIT) ing ITB Berlin taun iki.
  2. Konvensi Global IGLTA 2022 ing Milan dijangka ngasilake sekitar 400 yuta euro saben taun.
  3. Queer Vadis minangka portal sing nembe dilahirake lan khusus kanggo wisata internasional LGBTQ + ing Italia.

Asosiasi Pariwisata Gay & Lesbi Italia (AITGL) ora pengin kliwat kesempatan melu ITB Berlin SAIKI wiwit 9-12 Maret 2021 mula dadi mitra resmi Dewan Pariwisata Nasional Italia, ENIT. AITGL bakal gabung karo ENIT ing pirang-pirang acara sing khusus kanggo komunikasi, inovasi, lan pemasaran pariwisata LGBTQ +.

Pembukaan resmi LGBTQ + Café Pariwisata dijadwalake tanggal 9 Maret jam 12 ing ngarsane Maria Elena Rossi, Direktur Pemasaran ENIT; Antonella Rossi lan Christine Frank saka ENIT; lan Letizia Strambi, Manajer Pers & Komunikasi AITGL, nampilake proyek Asosiasi Pariwisata Gay & Lesbi Italia amarga Konvensi Dunia IGLTA 00 ing Milan.

Tanggal 11 Maret jam 1: 00-1: 30 pm, Giovanna Ceccherini, Manajer Penjualan operator tur Quiiky Tours, ing LGBTQ + Pariwisata Cafè Trade bakal nggambarake tawaran operator tur utama Italia kanggo segmen iki kanthi "Tur Sejarah Paling Ora" kanggo itineraries budaya sing fokus ing crita LGBTQ +.

Tanggal 12 Maret jam 3:30 sore ing LGBTQ + Pariwisata Cafè Trade, Simona Laboccetta saka ENIT lan Robert Peaslee saka S Answers & Pantai Advisor kanggo Pasar Internasional, bakal nggambarake resepsi Italia ing pasar internasional kanthi fokus ing "Queer Warta Vadis ”kanggo narik pariwisata LGBTQ + ing Italia kanthi tawaran trendi ing njaba kothak.

Prakiraan ing IGLTA 2022

Konvensi Global IGLTA 2022 ing Milan diarep-arep bakal dirawuhi 720 pemangku kepentingan internasional merek pariwisata internasional lan ngasilake sekitar 400 yuta euro saben taun (miturut data 2019) kanthi nilai komersial sing penting banget ing Italia.

"Pariwisata LGBTQ + ngasilake turnover 2.7 milyar euro ing jagad iki," ujare Presiden Komite Promosi IGLTA 2022, Alessio Virgili, nambah, "Wis pirang-pirang taun, kita wis tekad kanggo nggampangake tuwuhing pasar iki, lan aku bangga wis entuk tonggak sejarah iki amarga dhukungan saka ENIT. "

Panitia Ilmiah AITGL

Ing ngarsane ITB Berlin SAIKI uga minangka kesempatan pertama Asosiasi Pariwisata Gay & Lesbi Italia teka menyang Komite Ilmiah AITGL, sing digawe kanggo nduduhake sepira pariwisata LGBTQ + sing didhukung ing Italia dening tokoh berwibawa - tim ahli sing duwe dipilih kanggo nyedhiyakake ketrampilan kanggo menehi kontribusi implementasi inisiatif AITGL, wiwit saka kegiatan ngrencanakake, nganti kontrol konten, nganti evaluasi.

Antarane yaiku Maria Elena Rossi, Direktur Pemasaran lan Promosi ENIT, lan Alessio Virgili, Presiden AITGL lan CEO & Pendiri SPress & Pantai, promotor inisiatif iki.

Warta internasional Queer Vadis

Queer Vadis, Grup Sawab lan Pantai, minangka portal sing nembe dilahirake lan khusus kanggo wisata internasional LGBTQ + ing Italia. Iki dirancang kanggo sampeyan sing pengin lelungan menyang Italia lan ngemot artikel lan informasi tren sing anyar. Iki nggambarake cara nemokake Italia tanpa label, stereotipe, lan klise. Pimpinan proyek iki yaiku Robert Peaslee, Managing Director of International Operations of the Sonders & Beach Group US office.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email