Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Teluk Air nambah kapabilitas ritel

Teluk Air nambah kapabilitas ritel
Teluk Air nambah kapabilitas ritel
ditulis dening Harry Johnson

Gulf Air nggayuh sertifikasi NDC Level 4 saka Asosiasi Transportasi Udara Internasional

Print Friendly, PDF & Email
  • Teluk Air entuk sertifikasi IATA NDC Level 4
  • Mitra Teluk Air karo TPConnects adhedhasar Dubai kanggo ngluncurake Distribusi aktif IATA NDC sing lengkap
  • Teluk Air nggunakake kesempatan kanggo entuk pendapatan, nambah loyalitas lan nambah pengalaman pelanggan kanthi sakabehe

Teluk Air, maskapai nasional Kerajaan Bahrain, ngumumake wis entuk sertifikasi NDC Level 4 saka International Air Transport Association (IATA).

Bebarengan kaliyan Teluk AirStrategi digital, sertifikasi Level 4 saiki bakal nguatake maskapai kanggo nyedhiyakake kapabilitas Manajemen Penawaran lan Pesenan lan kapabilitas pelayanan menyang saluran distribusi langsung lan ora langsung, kalebu IATA lan anggota non-IATA, ing saindenging jagad. Teluk Air wis kerja sama karo TPConnects, sawijining Penyedia IT lan Aggregator sing disertifikasi IATA NDC, minangka mitra teknologi kanggo ngembangake platform distribusi sing diaktifake NDC.

Ing lingkungan operasi sing tantangan sing ditindakake krisis Covid-19, woro-woro sing tepat wektu iki minangka tonggak penting kanggo Teluk Air nalika nyinaoni penghematan biaya lan nambah langkah-langkah ngasilake bathi lan ngupayakake nggunakake kesempatan kanggo tuwuh paling dhuwur lan bathi paling ngisor . 

Nalika nampa sertifikasi resmi level NDC Level 4, Kepala Komersial Teluk Air, Mr. Vincent Coste, ujar: "Minangka bagean saka transformasi digital kita, fokus kita terus fokus ing inovasi lan penguatan usulan nilai liwat penurunan iki. Kanthi sertifikasi NDATA Level 4 IATA, kita siyap kanggo nambah pengalaman ritel lan layanan ing jaringan distribusi multi-saluran global, sing didhukung karo pendekatan sing fokus karo pelanggan. Loro saka penghematan biaya sing diantisipasi, iki uga bakal menehi keluwesan kanggo nggawe lan ngontrol inventaris lan distribusi konten ing saluran - saka Agensi Perjalanan Online, agen perjalanan lan Perusahaan Manajemen Perjalanan (TMC) - nyedhiyakake akses gampang menyang konten sing sugih lan dibedakake , penawaran khusus lan dinamis ”.

Ngomentari pengumuman kasebut, Rajendran Vellapalath, CEO, TPConnects, ujar, "Minangka mitra teknologi Teluk Air, kita komitmen kanggo ndhukung maskapai ing lanskap sing terus berubah amarga fokus ing pertumbuhan jangka panjang lan keberlanjutan. Teknologi adhedhasar NDC bakal ngaktifake Teluk Air supaya bisa entuk kesempatan bathi lan nyuda biaya sing ana gandhengane karo distribusi, uga nambah loyalitas lan kepuasan pelanggan. Ing kemitraan iki, kita duwe rencana kanggo ngluncurake platform sing bisa digunakake NDC Teluk Air lan ngirim transaksi Live NDC ing wulan Maret 2021. ”

Ing wektu sing penting lan kepribadian dadi prioritas utama, sertifikasi NDC Level 4 bakal mbantu Teluk Air nyedhiyakake transparansi sing luwih gedhe, nyepetake kacepetan komunikasi, kanthi cepet ngatasi persyaratan layanan lan nglayani macem-macem kebutuhan bisnis kanthi konten eksklusif lan wektu nyata. kombinasi produk lan merchandise khusus ing saluran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.