Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Hawaiian Airlines ngluncurake penerbangan Long Beach-Maui

Wisatawan bakal seneng gampang lan kepenak mabur Hawaiian Airlines menyang lan saka Bandara Long Beach

Print Friendly, PDF & Email
  • Hawaiian Airlines miwiti layanan nonstop antara Long Beach lan Kahului, Maui
  • Long Beach minangka gapura sing misuwur banget kanggo warga Hawaii sing plancong ing California Kidul
  • Hawaiian Airlines bakal ngladeni rute kasebut nganggo Airbus A321neos modern

Hawaiian Airlines saiki miwiti layanan nonstop antara Long Beach (LGB) lan Kahului, Maui (OGG), nampani para pelancong California Kidul kanthi lei kembang lan kepenak penerbangan kaping pindho menyang Hawaii. Maskapai kelairan Hawaii dadi maskapai pertama sing nyambung Long Beach menyang Kepulauan Hawaii nalika miwiti layanan Honolulu ing musim panas 2018.

"Long Beach wis dadi gapura sing misuwur banget kanggo para pengunjung lan warga Hawaii sing plancong ing California Selatan, lan luwih becik para tamu bisa lelungan antara Long Beach lan Maui kanthi layanan sing ora mandheg saben dina," ujare Brent Overbeek, wakil presiden senior manajemen pendapatan lan perencanaan jaringan ing Hawaiian Airlines.

Hawaiian Airlines Flight HA72 mangkat Long Beach saben dina jam 8:35 esuk kanthi wektu tekan 12:35 pm ing Maui, menehi tamu cukup wektu kanggo mapan ing akomodasi lan nikmati sore sing kapisan ing Lembah Isle. Penerbangan saka Maui menyang Long Beach, HA71, mangkat jam 12:45 lan tekan jam 8:05 sore

"We are bungah manawa Hawaiian Airlines saiki nawakake penerbangan nonstop kaping pindho saben dina menyang Hawai'i, wektu iki menyang pulau Maui sing apik," ujare Direktur Bandara Long Beach, Cynthia Guidry. "Pelancong bakal seneng gampang lan kepenak mabur Hawaiian Airlines menyang lan saka Bandara Long Beach."

Hawaiian, maskapai penerbangan paling tepat ing negara suwene 17 taun suwene, bakal ngladeni rute kasebut kanthi Airbus A321neos modern, pesawat sing tenang lan hemat bahan bakar kanthi 16 kursi kulit mewah ing Kelas Pertama, 44 kursi Ekstra Ekstra lan 129 kursi Kabin Utama.

Print Friendly, PDF & Email