Festival Kopi Biru Biru Jamaica bakal dilanjutake

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Festival Kopi Biru Biru Jamaica bakal dilanjutake

Selaras karo protokol COVID-19 nasional, Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), liwat divisi Jaringan Hubungan Pariwisata, bakal dadi tuan rumah Festival Kopi Biru Biru Jamaika sing diantisipasi kanthi format virtual ing dina Setu, 13 Maret 2021.

Pariwisata Jamaika Menteri Edmund Bartlett nalika nyetujoni festival kasebut, nyathet manawa "Festival Kopi Biru Biru Jamaika menehi kesempatan kanggo ngrayakake tradhisi kopi jamaah sing sugih ing Jamaika, nalika ndhukung ekspansi industri kasebut."  

"Sanajan saiki kita bakal operasi ing taun iki, festival kasebut tetep menehi interaksi penting ing antarane para produsen lan konsumen sing kudu migunani tumrap bisnis lan komunitas kasebut, ing ngendi masarakat lokal kepengin banget mbalekake para turis sing njelajah lingkungan budaya ing wong Jamaika biasa, ”tambahe.

Festival kasebut, sing diwiwiti ing taun 2018, biasane kedadeyan sajrone telung dina lan ndeleng ewonan pelanggan sing kumpul menyang Kastil New, St. Andrew kanggo nikmati produk kopi, hiburan, alam lan budaya. Nanging, amarga ana watesan miturut Undhang-undhang Manajemen Risiko Bencana, kanggo nyuda panyebaran COVID-19, keputusan dijupuk kanggo dadi tuan rumah acara kasebut ing taun iki.

"Pementasan virtual Festival Biru Biru Jamaica Jamaica iki nguntungake amarga uga bakal nggampangake jangkauan sing luwih jembar, amarga streaming media sosial nggawe partisipasi wong-wong Jamaika ing Diaspora lan anggota pamirsa internasional liyane. Mula, kita ngajak sampeyan supaya selaras karo kulawarga lan kanca kanggo janji sing bakal dadi pengalaman sing ora bisa dilalekake, ”ujare Bartlett.

Acara taun iki bakal diluncurake langsung ing kaca media sosial Menteri Pariwisata - Facebook: @tourismja, YouTube: @MinistryofTourismJA; Kaca media sosial TEF: @tefjamaica; uga kaca Facebook, YouTube lan Instagram festival: @jamaicacaféfest diwiwiti jam 10 esuk Karo ngobrol karo kopi, demonstrasi masak, kompetisi Barista tahunan, lan hiburan sing apik.

Acara tahunan iki diarani minangka festival kopi unggulan Jamaika, lan biasane nawakake pengalaman nyakup saka peternakan nganti cangkir, lan uga piring, nalika nuduhake tradhisi produksi kopi ing Jamaika ing wilayah Blue Mountain.

Iki uga dadi bagean saka tujuan strategis Menteri Pariwisata kanggo nggunakake pariwisata gastronomi minangka media kanggo diversifikasi produk pariwisata Jamaika. 

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email