Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Seychelles Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Air Seychelles kanggo mbukak penerbangan langsung mingguan saka Dubai

Air Seychelles kanggo mbukak penerbangan langsung mingguan saka Dubai
0a1 73
ditulis dening Harry Johnson

Seychelles minangka tujuan plancongan sing aman lan aman kanthi langkah sing ketat kanggo ngatasi panyebaran COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan musiman mangkat dina Setu esuk lan bali ing wayah awan Jumuah sore nyedhiyakake para wisatawan kanthi santai sajrone seminggu ing Seychelles
  • Pelancong ora diwajibake karantina nalika teka, nanging kudu netepi peraturan kesehatan sing ana, kalebu nganggo masker rai ing jarak umum lan sosial
  • Kabeh wong sing lelungan kudu nampilake tes PCR negatif nalika teka paling dawa 72 jam sadurunge, lan Kuasa Perjalanan Kesehatan sing wajib diwajibake

Air Seychelles, maskapai penerbangan nasional Seychelles ngenalake penerbangan langsung mingguan saka Bandar Udara Pusat Dubai (DWC) menyang Seychelles antara 27 Maret nganti 29 Mei 2021.

Minangka negara pertama sing nampani para lelungan sing diinokulasi saka saindenging jagad, Seychelles minangka tujuan plancongan sing aman lan plancongan kanthi langkah sing ketat kanggo ngatasi panyebaran COVID-19. Kepulauan Samudra Hindia ngumumake bakal mbukak maneh kanggo kabeh turis internasional wiwit 25 Maret, nalika 70% pedunung bakal divaksinasi.  

Seychelles Air layanan mangsan bakal operate saka Terminal Pribadi DWC Jetex, sing misuwur amarga pengalaman paling apik lan layanan pelanggan pribadi sing ora ana tandhingane. Penerbangan sing dijadwal wolung minggu, bakal mangkat saka Dubai saben Setu esuk, tekan Seychelles udakara awan, kanthi tepat wektu kanggo menehi kesempatan kanggo para panemu pengalaman panorama kaendahan gunung Seychelles lan garis pantai sing unik sadurunge ndharat. 

Penerbangan bali saka Bandara Internasional Seychelles menyang DWC bakal digunakake ing wayah awan awan, saengga nyedhiyakake lelungan suwene pitung dina nem wengi ing Seychelles. 

Kabeh wong sing seneng lelungan, tanpa preduli status vaksinasi, kudu nuduhake tes PCR negatif sawise tekan wektu maksimal 72 jam sadurunge, uga ngrampungake Otoritas Perjalanan Kesehatan wajib ing seychelles.govtas.com sadurunge budhal saka Dubai. Pelancong ora dijaluk karantina nalika tekane, nanging kudu netepi peraturan kesehatan sing ana, kalebu nganggo masker rai ing jarak umum lan sosial.

Penerbangan kasebut bakal dioperasikake karo maskapai Airbus A320neo sing nampilake 12 Kelas Bisnis lan 156 kursi Kelas Ekonomi, uga platform hiburan modern sing ngidini download film, acara TV, lan musik nirkabel gratis ing piranti pribadi para plancongan. Pelancong Kelas Ekonomi bisa nggunakake tarif sing apik wiwit USD343 (AED 1,259) kanthi total tunjangan bagasi 30kg, dene para turis Kelas Bisnis bisa memesan kursi kanthi rega wiwitan USD1,020 (AED 3,743) kanthi total sangu bagasi 40kg . Kabeh tarif kalebu pajak.

Penerbangan saiki didol liwat situs web Air Seychelles ing www.airseychelles.com lan liwat agen perjalanan.

Jadwal penerbangan saka Terminal Pribadi DWC Jetex menyang Seychelles antara 27 Maret nganti 29 Mei 2021 kaya ing ngisor iki:

FlightAsal Tujuan Budhal Tiba Day 
HM015DubaiSeychelles0800hrs1230hrsDina Setu
HM016Seychelles Dubai1445hrs1915hrsDina

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.