Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pikiran sing dikarepake ing ITB babagan Pariwisata Liburan Paskah

Mikir positif minangka kunci pemulihan ing ITB Berlin Saiki ,. Apa luwih becik sinau sing njamin industri lelungan Eropa manawa Preinan Paskah mbesuk ora apa-apa?

Print Friendly, PDF & Email

Preinan Paskah taun iki isih bisa ditindakake, ing omah lan ing luar negeri, sing dibutuhake yaiku strategi tes cerdas kanggo virus corona. Iki minangka pendapat sing diucapake dening Norbert Fiebig, presiden Asosiasi Perjalanan Jerman (DRV) ing konferensi pers pembukaan virtual ITB Berlin. "Ing infeksi Balearics ana 32 saben 100,000, dene ing Jerman umure luwih saka 60. Risiko apa yen lelungan menyang Majorca? Sapa sing pengin dilindhungi saka sapa? Wis cukup tujuan sing aman ”, ujare Fiebig. Keamanan kesehatan luwih gampang diatur ing tur paket tinimbang transportasi umum Berlin, tambahnya.

Miturut Claudia Cramer, direktur Riset Pasar ing lembaga riset pasar Statista, udakara 70 persen populasi ing Jerman, AS lan China ngrencanakake lelungan ing taun 2021. Rapat lan kumpul karo kanca lan kulawarga minangka pendhukung penting ing kana. Kegiatan ruangan lan pengalaman alam dadi tren ing taun 2021, jarene.

Miturut Caroline Bremner, kepala Riset Perjalanan ing Euromonitor International, butuh rong nganti limang taun supaya industri pariwisata bisa pulih kanthi total amarga mudhun amarga pandemi virus corona. Perolehan ing taun 2021 isih bisa diarepake 20 nganti 40 persen luwih murah tinimbang 2019. Pemulihan bisa uga ngetutake ing taun 2022, paling apik. Nanging, yen program vaksinasi bakal mandheg, bisa nganti limang taun suwene industri bisa pulih. Fitur anyar ing taun iki yaiku Indeks Perjalanan Berkelanjutan, sing pisanan digunakake dening Euromonitor International kanggo ngetrapake upaya keberlanjutan tujuan. Swedia bisa entuk posisi pertama.

Miturut Martin Ecknig, CEO Messe Berlin, luwih saka 3,500 pameran saka 120 negara uga 800 perwakilan media lan blogger perjalanan melu ITB Berlin SAIKI, sing kabeh virtual lan bakal mlaku nganti dina Jumuah minggu iki. "Aku seneng banget yen bisa nawakake komunitas plancongan papan rapat global. Iki minangka edhisi virtual pertama saka Pameran Dagang Plancongan Utama Dunia ", ujare Ecknig, dina Selasa esuk. Dene ITB Berlin SAIKI khusus kanggo para pengunjung perdagangan taun iki, konsumen sing lelungan bisa entuk inspirasi kanggo plancongan mbesuk ing Berlin Travel Festival. Acara mitra kasebut sejajar karo ITB lan uga ana ing format virtual. Saben sore bakal fokus ing sawijining topik lelungan.

Ing jangka panjang, Ecknig ujar, pameran perdagangan virtual ora bisa ngganti acara langsung saka wong kanthi lengkap. "Amarga iku, ing taun 2022 kita pengin nggabungake elemen utama pameran perdagangan pribadi lan virtual", jarene. Dheweke yakin manawa industri pariwisata bakal pulih lan nemokake arah anyar ing mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email