Kepercayaan minangka mata uang global anyar kanggo Plancongan lan Pariwisata

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kepercayaan minangka mata uang global anyar kanggo Plancongan lan Pariwisata

ITB Berlin Saiki dibukak kanthi virtual lan diskusi nomer siji babagan kepiye perjalanan lan pariwisata sawise COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

"Kepercayaan duwe peranan penting kanggo njupuk keputusan lelungan ing taun 2021," ujare Christian Smart, manajer umum Travelzoo, ing Konvensi ITB Berlin SAIKI. Sajrone nem taun kepungkur, kerja sama karo ITB Berlin, Travelzoo nganakake survey perwakilan babagan tren lelungan. Topik kali iki yaiku "apa sing mengaruhi keputusan tuku nalika krisis?" Miturut Smart, jelas manawa kapercayan duwe peran penting - lan industri lelungan bisa entuk manfaat saka iki. "Kepercayaan minangka mata uang global." Ing saindenging jagad, 83 persen responden ujar manawa bisa dipercaya karo wong lan perusahaan sing paling penting. Umume wong sing wis tuwa, luwih akeh pratelan kasebut.

Antarane wong Jerman, kepercayaan marang merek lelungan biasane digawe liwat layanan pelanggan. Faktor kayata rego minangka pelanggan lan reputasi merek uga penting. Kanggo pelanggan, sing paling penting yaiku kudu nggawe utawa entuk dhuwit maneh sakcepete sadurunge plancongan. Pengamatan langkah-langkah keamanan kesehatan uga penting. Ing antarane responden, ngerti tujuan sing bakal "aman" mung nomer lima.

73 persen wong Jerman bakal mbayar luwih akeh yen bisa yakin manawa layanan utawa barang bisa dipercaya. "Fleksibilitas lan kapercayan saiki dadi faktor utama sing nggawe pesenan liburan", jarene Christian Smart. "Makane operator tur duwe hak menehi pilihan rega sing fleksibel."

Apa faktor liyane sing nggawe kapercayan marang merek lelungan? Kaping pisanan layanan pelanggan sing gampang digayuh (42 persen), banjur dihargai minangka pelanggan (33 persen) lan reputasi merek lelungan (31 persen). Mung patang persen responden ujar manawa pengaruh kena pengaruh ing keputusan lelungan. 33 persen dipercaya karo pendapat kulawarga lan kanca lan 24 persen sing menehi rating portal.

Print Friendly, PDF & Email