Gloria Guevara ngupayakake Kepemimpinan ing Gaya WTTC Plancongan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
WTTC: Pamrentah kudu ngetrapake fasilitas pengujian lengkap ing bandara

Sajrone rapat kritis kasebut, Gloria Guevara, Presiden & CEO WTTC, ujar: "Kita duwe siji panjaluk: kudu ndeleng pamulihan mobilitas internasional. Kita butuh aturan sing jelas kanggo mobilitas. Eropa kudu netepake protokol, dadi jelas kepiye mobilitas bisa dilanjutake kanthi aman ing UE, menyang Uni Eropa lan saka Uni Eropa. ”

Print Friendly, PDF & Email
  1. 174 yuta proyek sing ilang ing industri pariwisata lan pariwisata global
  2. . Pira proyek sing bisa dibalekake, kepiye lan kapan
  3. Vaksin lan kepemimpinan ing negara-negara kanggo mbukak maneh wates minangka salah sawijining kunci sing ditolak WTTC.

Kita kudu ngganti karantina sing ora efektif lan pindhah saka penilaian adhedhasar negara menyang penilaian adhedhasar individu. Ora kabeh populasi kena infeksi, lan kita ora kudu nganggep kaya ngono.

Iki minangka panjaluk sing digawe dening Gloria Guevara, kepala Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia ing Rapat Menteri Pariwisata UE wulan iki. Dheweke pengin kepemimpinan saka Uni Eropa kanggo nylametake sektor Perjalanan & Pariwisata sing ditinggalake rusak dening pandemi COVID-19.

Ing sawijining wawancara sing diwenehake menyang ITB Now Daily, CEO WTTC ujar:

Kita optimis banget. Yen sampeyan wis takon pitakon marang aku sawetara wulan kepungkur, wangsulane bisa uga beda. Alasane yaiku taun kepungkur pancen durung ana sadurunge. Kita ngramal 174 yuta proyek wis kena pengaruh global. Nalika aku ujar kena pengaruh, iku kombinasi saka wong sing dibebasake utawa dipecat utawa digawe keluwih. Kita wis nyoba ngira-ngira pirang-pirang lapangan kerja sing bisa dibalekake taun iki, lan antara 88 lan 111 yuta, sing rata-rata 100, nanging kita ujar manawa sawetara kahanan kudu ana.

Nalika ndeleng peluncuran vaksin sing agresif ing macem-macem wilayah ing donya, kita yakin iki minangka bagean saka solusi, nanging ora mung solusine.

Terusake maca ing kaca 2 (klik ing ngisor iki)

Print Friendly, PDF & Email