Asosiasi Warta Breaking News Yunani Warta Breaking Travel Warta Pamrentah LGBTQ News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Mbukak maneh Pariwisata ing Yunani sing dikepengini WTTC kudu diwaspada dening WTN

Pilih basa sampeyan
str2_mh_athens_greece3_mh_1-1
str2_mh_athens_greece3_mh_1-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa pariwisata mbukak maneh yaiku Yunani minangka tren sing kudu ditindakake ing tujuan liyane? Apa conto kanggo jagad pariwisata? Ora ana sing ngerti apa wangsulane, nanging Yunani nggunakake judi kasebut, lan WTN uga WTTC keplok.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yunani dadi pemimpin ing mbukak maneh industri pariwisata lan pariwisata sing nargetake pengunjung sing divaksinasi
  2. WTTC ngapusi rencana Yunani sing ujar manawa ana aliansi sing tepat karo pedoman WTTC
  3. WTN uga ngapusi rencana Yunani, nanging pengin duwe skema geser supaya bisa cepet nanggepi kahanan sing ora dikarepake.

Akeh ing industri lelungan nyebutake rencana sing apik lan cara maju, sing liyane ujar isih beresiko. Kasus Yunani COVID-19 lagi ana 2629 kasus anyar lan 43 wong mati saiki, 10 Maret 2021

Gloria Guevara, Presiden & CEO saka Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) muji keputusan Menteri Pariwisata Yunani Harry Theocharis nalika ngumumake manawa Yunani bakal nampani para tamu ing musim panas iki sing divaksinasi, sing duwe antibodi, utawa sing wis nyoba negatif kanggo virus corona. Rencanane supaya Yunani dibukak maneh ing pertengahan Mei, sing mung kari sawetara wulan.

Anggota WTTC minangka perusahaan industri wisata paling gedhe ing saindenging jagad.
The Jaringan Pariwisata Dunia takon marang para anggotane ing Yunani lan kabeh wong sing nanggapi uga padha kepuji karo pamrentah Yunani. Anggota the Jaringan Pariwisata Dunia umume bisnis ukuran menengah lan cilik lan sektor publik ing 126 negara.

"Roadmap sing jelas kanggo pemulihan bisa mbukak maneh lawang lelungan musim panas kanggo para plancongan sing keluwen srengenge sing kepengin lunga menyang Yunani lan menehi dorongan signifikan kanggo ekonomi negara kasebut," ujare Guevara.

"Iki uga nyedhiyakake jalur sing bisa ditindakake negara liya, kanggo miwiti lelungan sing aman lan mbantu nylametake ekonomi dhewe. 

"Strategi lan langkah-langkah pamrentah Yunani sing dicethakake sejatine cocog karo saran WTTC lan kita bakal seneng bakal nampani para wisatawan kanthi bukti vaksinasi, tes negatif utawa tes antibodi positif, sing mung kudu kasus positif kanggo karantina.

"Persyaratan entri kasebut bebarengan karo tes cepet acak nalika teka, langkah kesehatan lan higienis sing luwih apik lan masker wajib sing ditindakake sajrone lelungan lan ing papan umum bakal menehi jaminan manawa konsumen kudu memesan perjalanan.

"Yunani minangka salah sawijining tujuan sing paling populer ing Eropa kanggo para plancong, mula gumantung karo lelungan internasional, kanthi Jerman lan Inggris minangka pasar sumber sing paling penting.

 "Ing taun 2019, sektor Pariwisata & Pariwisata nyumbang 20.8% kanggo PDB umume umume (€ 39.1BN) lan nyengkuyung luwih saka seperlima saka kabeh lapangan kerja - sing nuduhake betapa pentinge Travel & Pariwisata kanggo nguatake ekonomi.

Gloria Guevara ujar: "Kita yakin manawa peta dalan Yunani nuduhake cara praktis kanggo maju kanggo negara liya kanggo nyengkuyung lelungan sing aman, amarga peluncuran vaksin entuk momentum kanggo ngasilake mobilitas jagad supaya global bisa pindhah."

Pendhiri WTN Juergen Steinmetz setuju karo WTTC kanggo ngepung Yunani kanggo langkah sing wani: "Yunani pancen wis nggawe tren, nanging durung ngerti apa tegese lelungan kanggo ngimpor virus, utamane galur anyar. Kita ora ngerti manawa wong sing divaksinasi bisa dadi operator, lan kita kudu priksa manawa Yunani bisa menehi reaksi yen pangarep-arep ora cocog karo kasunyatan anyar. Yen kasunyatan kanggo Yunani ngasilake pratondo sing bertentangan karo sing diarepake, Yunani kudu nyakup dalan sing jelas lan pedoman kanggo kaloro skenario kasebut sadurunge mbukak negara kasebut. Rencana geser kaya sing wis digawe ing Hawaii bisa uga dadi conto sing apik. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.