Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Pitakonan Warta Breaking Jamaika News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika marang Richard Quest rencana ngluwari kanggo Musim Perjalanan Musim Panas

Print Friendly, PDF & Email

HE Edmund Bartlett miwiti diskusi babagan ketahanan global lan wis nggawe mukjijat kanggo Jamaika. Dheweke duwe visi kanggo mbesuk siap nylametake musim pariwisata musim panas Jamaicas.

Ing ITB Berlin virtual sing lagi aktif, dheweke ngobrol karo wartawan Richard Quest lan menehi wawancara iki kanggo eTurboNews.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.