Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Mexico Breaking News News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Karibia Meksiko terus aktifake pariwisata

Karibia Meksiko terus aktifake pariwisata
Karibia Meksiko terus aktifake pariwisata
ditulis dening Harry Johnson

Minggu iki minangka bab sing kuat kanggo ngaktifake penerbangan menyang Karibia Meksiko

Print Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines kanggo nerusake rute Cozumel menyang Houston kanthi pitung penerbangan saben minggu
  • Konektivitas udara Eropa karo Karibia Meksiko terus saya gedhe
  • Frontier Airlines ngluncurake rute mingguan Cincinnati - Cancún dina Setu iki

Aktivasi pariwisata ing Karibia Meksiko terus nalika Southwest Airlines nerusake rute Houston - Cozumel kanthi pitung penerbangan mingguan, Volaris nambah penerbangan menyang pulau kasebut saka Kutha Mexico. Sementara, Cancún nampa penerbangan anyar saka Eropa, Amerika Selatan lan AS

"Minggu iki minangka bab sing kuat kanggo ngaktifake penerbangan menyang Karibia Meksiko. Dina Minggu, Punjab Airlines ngluncurake rute Miami - Cancún, sing bakal mabur kaping papat seminggu lan maneh nggawe Miami dadi kutha AS sing paling nyambung karo Cancún, uga pusat utama ing Amerika Latin liyane ”ujare Dario Flota Ocampo, direktur Pariwisata Quintana Roo Papan.

Senen, 8 Maret, uga menehi tandha bali saka rute Madrid - Cancún Iberojet, sing bakal saya mundhak nganti kaping lima mingguan ing musim panas iki, yaiku musim pariwisata Eropa. Peluncuran dening Iberojet, sing mentas nggabungake maskapai penerbangan charter Evelop! lan Orbest, wis narik minat saka kanca maskapai Spanyol WAMOS, sing bakal ngluncurake penerbangan Madrid - Cancún ing pungkasan Maret.

"Kamis nandhani bali rong penerbangan Kulon Kidul sing penting: rute Phoenix - Cancún saben dina lan rute Houston - Cozumel saben dina," tambah Flota Ocampo.

Uga tekan Bandara Internasional Cozumel yaiku rute Volaris saka Mexico City, sing bakal nambah rong frekuensi saben dina wiwit tanggal 26 Maret nganti 12 April.

Frontier Airlines ngluncurake rute Cincinnati - Cancún mingguan dina Sabtu, 13 Maret iki, dene TAP Air Portugal ngluncurake rute Lisbon - Cancún tanggal 27 Maret kanthi telung penerbangan seminggu. Maskapai penerbangan murah Amerika Selatan WINGO debut Cancunn langsung - penerbangan Medellin tanggal 28 Maret; rute maskapai sing wis ana saka Bogotá mabur kaping papat saben minggu. 

Dewan Pariwisata Quintana Roo, sing saiki promosi tujuan ing Karibia Meksiko ing ITB Berlin 2021 digital akhir minggu iki, terus ngatur komunikasi karo agen perjalanan lan operator tur kanggo nuduhake protokol keamanan lan kesehatan sing ditindakake negara kanggo nglindhungi kesehatan para pengunjung lan warga lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.