Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Caribbean News Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Spirit Airlines nggawa akses pitung kutha tanpa wates menyang pantai Florida

Spirit Airlines nggawa akses pitung kutha tanpa wates menyang pantai Florida
Spirit Airlines nggawa akses pitung kutha tanpa wates menyang pantai Florida
ditulis dening Harry Johnson

Pengumuman dina iki luwih lanjut nuduhake pijakan Pensacola ing pasar nasional kanggo layanan udara

Print Friendly, PDF & Email
  • Spirit Airlines ngumumake pitung penerbangan Florida sing mandheg anyar
  • Kanthi pitung tujuan sing ora mandheg, Spirit Airlines dadi gampang kanggo para plancong bisa seneng Pensacola
  • Pensacola minangka kutha anyar nomer wolu sing ditambahake ing jaringan Spirit ing taun kepungkur

Spirit Airlines dina iki ngumumake More Go to Florida Panhandle, kanthi rencana nggawa layanan Airbus sing anyar Bandara Internasional Pensacola (PNS) wiwit tanggal 10 Juni Spirit bakal nawakake penerbangan nonstop mung menyang Columbus (CMH), Indianapolis (IND) lan Louisville (SDF), bebarengan karo layanan nonstop Austin (AUS), Dallas-Fort Worth (DFW), Kansas City (MCI) lan Louis (STL).

"Minangka maskapai kelairan Florida, kita seneng banget ngluncurake layanan menyang Pensacola, tujuan pertama ing Florida Lor," Roh Airlines Wakil Presiden Perencanaan Jaringan John Kirby ujar. "Kanthi pitung tujuan sing ora mandheg, Spirit Airlines nggawe gampang lan terjangkau kanggo para plancong bisa nikmati perairan zamrud-ijo lan pasir putih putih ing Pensacola. Kajaba iku, Tamu anyar ing Panhandle ing Florida bakal nikmati non-stop murah menyang pirang-pirang kutha populer wiwit Texas nganti Ohio. ”

Layanan Spirit Airlines menyang / saka PNS
Tujuan: Penerbangan sing kasedhiya: Tanggal Bukak: 
Austin (AUS)Sel / Kam / srengengeJuni 10, 2021
Columbus (CMH)Sen / Wed / Jum / SabJuni 11, 2021
Dallas-Fort Worth (DFW)SabenJuni 10, 2021
Indianapolis (IND)Sen / Wed / Jum / SabJuni 11, 2021
Kota Kansas (MCI)Sen / Wed / Jum / SabJuni 11, 2021
Louisville (SDF)Sel / Kam / srengengeJuni 10, 2021
Louis (STL)SabenJuni 10, 2021

"Pengumuman dina iki luwih lanjut nuduhake pijakan Pensacola ing pasar nasional kanggo layanan udara," ujare Matt Coughlin, Direktur Bandara Internasional Pensacola. "Kita saestu matur nuwun sanget babagan investasi Spirit Airlines ing Bandar Udara Internasional Pensacola, lan sing luwih penting, komitmen kanggo wilayah Teluk Teluk."

Pensacola minangka kutha anyar nomer wolu sing ditambahake ing jaringan Spirit ing taun kepungkur. Maskapai kasebut terus ngrebut peluang pertumbuhan amarga permintaan kenaikan lelungan udhara, sawise ngumumake layanan anyar menyang Louisville, Milwaukee lan St. Louis sajrone rong minggu kepungkur. Ing wulan pungkasan, maskapai kasebut ngumumake jadwal pangiriman sing dipercepat kanggo pesawat Airbus anyar sing gabung karo Spirit Fit Fitle, sing kalebu sing paling enom ing industri kasebut. 

"Kita seneng banget nampani Spirit Airlines menyang Bandara Internasional Pensacola lan Kutha Pensacola," ujare Walikota Pensacola, Grover Robinson. "Aku ngarep-arep menehi kesempatan anyar kanggo nyambungake para plancong menyang Pensacola nalika terus ngembangake jejak bandara kita. Nggawa maskapai anyar menyang Pensacola minangka prestasi sing luar biasa kapan wae, nanging kasunyatan sing ditindakake sajrone pandemi global pancen bukti kesuksesan lan ketahanan bandara. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.