Undhang-undhang Rencana Penyelamat Amerika kanggo mbantu mulihake industri restoran AS, ngirit proyek

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Undhang-undhang Rencana Penyelamat Amerika kanggo mbantu mulihake industri restoran, ngirit lowongan

Ukur Dana Revitalisasi Restaurant meh meh setaun sawise Asosiasi Restoran Nasional ngajak Kongres nggawe program relief industri

Print Friendly, PDF & Email
  • Presiden Joseph R. Biden, Jr. mlebu Undhang-undhang Rencana Penyelamatan Amerika dadi undang-undang dina iki
  • Dana Revitalisasi Restaurant (RRF) $ 28.6 milyar minangka alat pemulihan paling penting kanggo industri nganti saiki
  • Penjualan panganan wis mudhun $ 255 milyar lan 110,000 restoran ditutup sajrone taun kepungkur

Dina iki, Presiden Joseph R. Biden, Jr nandatangani Undhang-undhang Rencana Penyelamatan Amerika dadi undang-undang sing nggawe Dana Revitalisasi Restaurant (RRF) $ 28.6 milyar, alat pemulihan paling penting kanggo industri kasebut saiki. Undhang-undhang pungkasan RUU kasebut meh meh setaun sawise restoran pertama diprentah ditutup lan Asosiasi Restoran Nasional ngirim rencana menyang Kongres sing njaluk program relief khusus industri. Wiwit kuwi, penjualan jasa panganan ambruk $ 255 milyar lan 110,000 restoran ditutup. 

"Penciptaan Dana Revitalisasi Restoran bakal dadi katalis kanggo nyegerake maneh restoran lan nyimpen proyek ing saindenging negara," ujare Tom Bené, Presiden & CEO saka Asosiasi Restoran Nasional. "Fokus kita wiwit awal krisis iki yaiku supaya restoran lokal sing disenengi bisa ngakses pitulung sing dibutuhake supaya bisa urip. Dana iki minangka kemenangan kanggo restoran paling cilik lan paling angel sing wis berkorban lan berinovasi kanggo terus ngladeni komunitase. ”

RRF bakal nggawe program federal anyar kanggo pamilik restoran kanthi 20 utawa kurang lokasi. Operator bisa ndhaptar hibah bebas pajak saka nganti $ 5 yuta saben lokasi, utawa nganti $ 10 yuta kanggo operasi multi-lokasi. Jumlah hibah ditemtokake kanthi nyuda penjualan 2020 saka bathi 2019.

Dana saka dana bisa digunakake kanggo biaya sing luwih akeh tinimbang program bantuan sadurunge, kalebu hipotek utawa sewa, utilitas, pasokan, inventaris panganan lan minuman, gaji, lan biaya operasional. Lima milyar dolar dana kasebut bakal disisihake kanggo restoran kanthi kuitansi rego kurang saka $ 500,000 lan, sajrone telung minggu pertama periode lamaran, Administrasi Bisnis Kecil bakal prioritas menehi dana kanggo wanita-, veteran-, utawa sosial lan ekonomi sing ora duwe kepentingan - bisnis duweke.

"Hibah iki bakal nyuntikake stimulus sing dibutuhake banget sajrone rantai pasokan kanggo miwiti ngimbangi kerusakan ekonomi sing ditindakake nalika restoran wis berjuang," ujare Bené. "Kita isih adoh saka pemulihan lengkap lan bisa uga butuh dana hibah sing luwih akeh kanggo nggawa kita ing kana, nanging dina iki industri duwe pangarep-arep kanggo mbesuk."  

Asosiasi Restoran Nasional nyebabake tanggepan industri tumrap pandemi kasebut. Nggarap Kongres lan uga Administrasi Trump lan Biden, Asosiasi wis yakin manawa restoran bakal duwe alat lan dhukungan supaya bisa urip. Iki kalebu ngamanake perawatan khusus nalika nggawe, lan perbaikan ing Program Perlindungan Paycheck, sing nyedhiyakake dhukungan luwih saka $ 70 milyar kanggo restoran nganti saiki; ekspansi Kredit Pajak Retensi Karyawan; tambahan saka Credit Tax Opportunity Work; lan kalebu ing program Pinjaman Bencana Cedera Ekonomi.

"Wiwit wiwitan, kita ngerti manawa pandemi iki bakal dadi bencana paling parah sing nate tekan industri restoran," ujare Sean Kennedy, Wakil Presiden Eksekutif Urusan Publik kanggo Asosiasi Restoran Nasional. "Kita nggawe roadmap kanggo Kongres lan Administrasi kanggo alat sing wis ana nanging bisa digunakake luwih apik kanggo restoran, lan rencana nggawe program dhukungan anyar sing penting kayata RRF. Piranti kasebut nggawe kerangka kerja kanggo restoran kanthi kabeh jinis lan ukuran supaya bisa urip, lan saiki yen RRF wis dadi dhasar, mula bakal dibangun maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email