Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional ngluncurake Monitor Industri Perjalanan COVID-19

Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional ngluncurake Monitor Industri Perjalanan COVID-19
Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional ngluncurake Monitor Industri Perjalanan COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

COVID-19 Travel Industry Monitor nglacak sawetara indikator sing ngukur kinerja sektor lelungan lan pariwisata ing Amerika Serikat sawise COVID-19 Pandemi

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing taun 2020, kunjungan ing luar negeri menyang AS mudhun 81% dadi level paling endhek sajrone 35 taun
  • Panganggone para turis global sing ngrencanakake preinan AS dadi mudhun paling sithik
  • Data sing ditampilake ing Monitor diwiwiti saka macem-macem agensi Pamrentah Federal

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget ing pariwisata menyang lan ing Amerika Serikat. Ing taun 2020, kunjungan ing luar negeri menyang Amerika Serikat mudhun 81% dadi level paling ngisor sajrone 35 taun, dene bagean saka turis global sing ngrencanakake preinan uga mudhun banget.

Monitor Industri Plancongan COVID-19 - platform web sing ramah pangguna sing nggabungake data kesehatan, ekonomi lan lelungan utama ing sak papan, dibangun kanggo mbantu para pelaku bisnis, pembuat kebijakan, lan komunitas supaya ngerti babagan negara industri lelungan lan kanggo ngrancang upaya pemulihan.

Dikembangaké dening Kantor Pariwisata lan Pariwisata Nasional (NTTO), bagean saka Unit Industri lan Analisis Administrasi Perdagangan Internasional, ing Monitor Industri Plancongan COVID-19 nglacak sawetara indikator sing penting kanggo kinerja sektor lelungan lan pariwisata ing Amerika Serikat sawise pandemi COVID-19: Kasus COVID-19, Kunjungan Internasional, Indikator Plancongan, Plancongan ing Perdagangan, Sentimen Bisnis lan Konsumen, lan Indikator Ekonomi Utama.

Data sing ditampilake ing Monitor teka saka macem-macem lembaga Pamrentah Federal (Biro Analisis Ekonomi, Biro Statistik Tenaga Kerja, Departemen Perhubungan, Biro Sensus AS, lan liya-liyane) lan sektor swasta (Smith Travel Research, Arrivalist, The Conference Board lsp).

"Kantor Pariwisata Nasional lan Pariwisata ITA seneng banget wis ngembangake Monitor Industri Perjalanan COVID-19 kanggo nanggepi rekomendasi sing digawe Dewan Penasihat Pariwisata lan Pariwisata AS menyang Sekretaris Perdagangan," ujare Isabel Hill, Wakil Wakil Sekretaris Sekretaris kanggo Perjalanan lan Pariwisata. "Iki nyedhiyakake data sing gampang diakses sing bisa digunakake industri pariwisata lan pariwisata kanggo menehi keputusan babagan keputusan strategis lan mbiyantu para pembuat kebijakan kanggo nimbang langkah-langkah pemulihan ekonomi."

Ing wulan ngarep, NTTO bakal ngeculake lan ngirim monitor tambahan kanggo macem-macem topik: kunjungan internasional, keseimbangan perjalanan statistik pembayaran, lan pengaruh ekonomi lelungan lan pariwisata kanthi sakabehe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.