Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Airlines paling aman sajrone COVID yaiku Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta Air Lines plus 14 liyane

Plancongan Safe Air sajrone COVID-19 iku penting, khusus nalika ngluncurake maneh industri pariwisata lan pariwisata. 19 maskapai nggawe skor sing apik babagan keamanan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mung 19 maskapai internasional sing dadi liga paling dhuwur nalika keamanan ing bidang penerbangan sajrone COVID 19. Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta Airlines, dadi 4 paling dhuwur kanthi skor 4.3 lan luwih dhuwur. 15 liyane nampa skor antarane 4.0 lan 4.2
  2. Laporan Barometer Plancongan Aman nglacak 33 inisiatif ing 319 maskapai - operator layanan lengkap lan operator biaya murah (LCC). Inisiatif kasebut diwenehake menyang telung sub-kategori
  3. 52 maskapai dianggep ing sisih ngisor dhaptar. STP Airways, Fuji Dream Airlines, Envoy Air, Helvetic Airways, lan IBEX pikantuk skor kirang saking 47 nggadhahi skor antawis 2 lan 2.9.

19 Airlines Internasional nggawe skor apik banget dening the Barometer Plancongan Aman kanggo Airlines minangka Safest Airlines sing bisa ditempuh sajrone COVID-19 Delta Airlines minangka siji-sijine maskapai sing ndaftar ing AS sing nggawe skor. Skor sakabèhé paling apik ing donya yaiku Qatar Airways.

  1. Qatar Airways, Skor Qatar 4.5
  2. Emirat, Skor Skor UAE 4.4
  3. Etihad Airways, Skor UAE 4.3
  4. Garis Delta Air, USA: Skor 4.3
  5. Lufthansa, Jerman Skor 4.1
  6. Air China, Skor China 4.1
  7. Airlines Turki, Skor Turki 4.1
  8. Vistra, India, Skor 4.1
  9. Iberia, Skor Spanyol 4.1
  10. Cathay Pacific, Skor Hong Kong 4.0
  11. Qantas Airways, Australia, Skor 4
  12. Southwest Airlines, USA, Skor 4
  13. China Southern Airlines, China, Skor 4
  14. Kabeh Nippon Airways, Jepang, Skor 4
  15. Air Asia, Malaysia, Skor 4
  16. Air Canada, Skor Kanada 4
  17. IndiGo, India, Skor 4
  18. Virgin Atlantic, Inggris, Skor 4
  19. Air India, India, Skor 4

The Barometer Plancongan Aman kanggo Airlines rangking 52 maskapai ing ngisor maskapai sing kudu dipikirake lelungan sajrone COVID-19

  1. STP Airways, Skor 1
  2. Fuji Dream Airlines, Skor 1.5
  3. Utusan Udara, Skor 1.7
  4. Helvetic Airways, Skor 1.8
  5. Airlines IBEX, Skor 1.8
  6. Korsika Udara, Skor 2
  7. Airlines Teluk Saudi, Skor 2
  8. Onur Air, Skor 2.1
  9. Air Norwegia, Skor 2.2
  10. Swara Udhara, Skor 2.3
  11. Air Chathams, Skor 2.3
  12. Cayman Airways, Skor 2.3
  13. Viva Air, Skor 2.3
  14. Sky Express 2.3
  15. Kroasia Airlines, Skor 2.3
  16. Albawing, Skor 2.4
  17. Sun Country Airlines, Skor 2.4
  18. Winair, Skor 2.4
  19. Skor Udara Aurigny 2.4
  20. Seaborne Airlines, Skor 2.5
  21. Cape Air, Skor 2.5
  22. Jet2.com, Skor 2.5
  23. Udara Pulo Maya :, Skor 2.6
  24. Air Namibia, Skor 2.6
  25. Aeromar, Skor 2.5
  26. Edelweiss Air, Skor 2.6
  27. Kanada Utara 2.6
  28. Perdamaian Udara, Skor 2.7
  29. Azores Airlines, Skor 2.7
  30. Belavia, Skor 2.7
  31. Luxair, Skor 2.7
  32. Canary Fly, Scrore 2.7
  33. Serbia Udara, Skor 2.7
  34. Swoop, Skor 2.8
  35. Airways Georgia, Skor 2.8
  36. Tropic Air, Skor 2.8
  37. Flyadeal, Skor 2.8
  38. Bulgaria Air, Skor 2.8
  39. NordStarAirlines, Skor 2.8
  40. Airlines Piedmont, Skor 2.8
  41. Airlines GOL, Skor 2.8
  42. TAROM, Skor 2.8
  43. Nostrum Udara, Skor 2.9
  44. Airlines Aegean, Skor 2.9
  45. Elinair, Skor 2.9
  46. Air Greenland, Skor 2.9
  47. Airlines Karibia, Skor 2.9
  48. Air Burkina, Skor 2.9
  49. Airlines Lao, Skor 2.9
  50. Asl Airlines Prancis, Skor 2.9
  51. Eastar Jet, Skor 2.9
  52. SKY AIrline Peru, Skor 2.9

Sanajan maskapai terus berjuang miturut COVID-19, kebutuhan jam kasebut yaiku nglancarake protokol keamanan lan kesehatan COVID-19 sing sentris penumpang ing saindenging jagad. Aspek penting yaiku digitalisasi data kesehatan sing bisa ditinjau maskapai, bandara sing gegandhengan, lan pejabat imigrasi kanggo ngevaluasi lelungan kasebut kanthi nambah pengalaman lelungan ing mbesuk. Kanggo nggayuh iki, pamrentah lan industri penerbangan umume nggawe konsep paspor kesehatan dobel. Intine, 'paspor' kasebut mbuktekake status vaksinasi COVID-19, lan didhukung karo pas kesehatan independen bisa nggawe sarana supaya aman lelungan. 

Barometer Plancongan Aman yaiku perusahaan teknologi wisata sing operasi ing prapatan plancongan lan kesehatan. Umpan konten adhedhasar API kalebu inisiatif kesehatan & safety COVID-19 saka 2,000+ pemasok ing 10 vertikal industri perjalanan, lan syarat kedatangan wisatawan kanggo 150+ negara. Khusus, Safe Travel Barometer nglacak 33 inisiatif ing 319 maskapai - operator layanan lengkap lan maskapai biaya murah (LCC). Inisiatif kasebut diwenehake menyang telung sub-kategori - Protokol Keamanan COVID-19, Kenyamanan Wisatawan, lan Keunggulan Layanan. Dhasar nalika inisiatif sing diumumake umum, maskapai ditandhani ing a Skor Plancongan Aman. Sakabèhé, 6% maskapai 319 sing kabiji entuk a Skor Plancongan Aman saka 4.0 lan ndhuwur. 

Saben pambiji tanggal 28 Februari 2021, Qatar Airways sing berbasis ing Doha dadi wulan kaping pindho kanthi Skor Plancongan Aman saka 4.5 saka 5.0. Kepemimpinan Qatar Airways ing saindenging jagad lan khusus ing antarane operator layanan lengkap didhukung dening inisiatif sing ana gandhengane karo rong sub-kategori - Protokol Keamanan COVID-19 (98%) lan Pelancong Plancong (100%) - sing menehi kontribusi kanggo Skor Plancongan Aman. Emirat tiba rada isin karo Qatar Airways kanthi Skor Plancongan Aman 4.4 ing wulan sing padha, banjur Etihad Airways lan Delta Air Lines kanthi skor 4.3 saka 5.0. 

Print Friendly, PDF & Email