Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

IMEX Amerika bali kanggo bisnis

Kanthi pamblokiran kamar hotel ing pameran dagang lan manual pameran bakal diwiwiti minggu iki, tim IMEX pengin nggawe "Jalan Menuju Mandalay" supaya bisa lancar kanggo industri acara bisnis global.

Print Friendly, PDF & Email
  1. IMEX Amerika mbukak musim gugur iki ing omah anyar Las Vegas ing Teluk Mandalay.
  2. Las Vegas samesthine bakal sibuk ing wulan Nopember, dadi tim IMEX nyengkuyung para peserta pameran lan pamiarso supaya bisa kamar kamar hotel kanthi cepet.
  3. Acara 2021 iki minangka edhisi 10 IMEX Amerika, menehi industri acara alesan liyane kanggo dirayakake.

Ora nate pratandha panjaluk sing ditresnani luwih apik tinimbang pengumuman pameran minggu iki kanggo mlebu menyang IMEX America, sing dibukak ing omah anyar Las Vegas - Teluk Mandalay - ing wulan November.

Pameran internasional sing wis dikonfirmasi kanggo Amerika IMEX, sing ditindakake tanggal 9 - 11 November, kalebu kabeh sektor industri lan kalebu tujuan kayata Arizona, Atlantic City, Boise, Asheville, Greater Birmingham, Los Cabos, Monaco, Omaha, Peru, San Antonio lan Savannah; bebarengan karo perusahaan kalebu Amadeus River Cruises, Carnival Cruises, Dorchester Collection, Iberostar Hotel & Resorts, Kerzner International, Loews Hotels, Montage lan Omni Hotels.

Carina Bauer, CEO saka Grup IMEX, nerangake: "IMEX Amerika, minangka intine, dadi pasar sing urip mula kita seneng karo para peserta pameran siyap kanggo bisnis maneh ing acara adhep-adhepan. Rasane seneng banget yen nampani dheweke bali! Kita ngerti akeh pemasok lan pembeli sing keluwen kanggo pengalaman wong sing digawe kanthi tliti, aman lan manteb ing ati, lan tim wis sibuk ngrancang arus lalu lintas, lelungan tekan, pedoman registrasi lan liya-liyane. "

Kanthi kutha Las Vegas ngarep-arep bakal sibuk ing wulan November, tim IMEX nyengkuyung para peserta pameran lan pamiarso supaya bisa memesan kamar hotel. Liwat kemitraan IMEX karo MGM Resorts ana macem-macem poin rega lan properti sing kasedhiya ing jalur kanthi kamar wiwit USD90 saben wengi.

Carina nerusake: "Sawetara prekara sing ditunggu-tunggu lan kita ora sabar ngenteni komunitas acara bisnis bali menyang IMEX Amerika. Amarga kahanan sing lagi digunakake, mula kita wis ngrancang luwih dhisik tinimbang biasane. Kita bakal nerbitake pedoman keamanan pisanan lan, sanajan iki bakal ganti nalika minggu terus lan saran resmi diganti, kita arep mbukak, jujur, lan konsisten karo kabeh komunikasi, dadi ora ana sing tinggal ing mangu-mangu. Acara landmark 2021 bakal katon lan dirasakake kanthi seger ing Teluk Mandalay dadi kita uga ngrencanakake sawetara fitur-fitur anyar sing bakal ngumumake luwih cedhak karo acara kasebut. ”

November uga dadi edhisi kaping 10 IMEX Amerika, menehi industri acara uga alasan liyane kanggo ngrayakake bali menyang bisnis.

Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan klik buku kene.

IMEX America kaleksanan tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 08 November. Ndaftar kapentingan kene.

eTN minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email