Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Investments News Lelungan Rel Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Sepur cepet ngganti pesawat: perjanjian Lufthansa-DB Bahn

Sepur cepet ngganti pesawat: perjanjian Lufthansa-DB Bahn
Lufthansa-DB Bahn

Inisiatif anyar antara Lufthansa lan DB Bahn negesake tren ing Eropa - sepur cepet ngganti penerbangan domestik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rute DB Bahn berkembang menyang Hamburg lan Munich, lan ing pungkasan taun 2021, layanan iki uga bakal kasedhiya ing Berlin, Bremen, lan Münster.
  2. Sepur cepet njamin biaya sing luwih murah, kurang emisi CO2, wektu sambungan sing luwih cepet, lan manajemen aliran sing luwih apik.
  3. Kanthi ngubungake transportasi udara kanthi cerdas kanthi cerdas, para pelanggan duwe jaringan lelungan sing luwih lancar lan luwih ekonomis.

Ing Jerman, Lufthansa wis ngembangake inisiatif Lufthansa Express Rail, sing nglibatake jalur kereta api Jerman DB Bahn tekan 17 kutha Jerman kanthi 134 frekuensi saben dinane saka pusat bandara Frankfurt.

Saka taun iki, Nanging, ing rute menyang Hamburg lan Munich wis ditambahake, lan ing pungkasan taun 2021, layanan iki uga bakal kasedhiya ing Berlin, Bremen, lan Münster. Lufthansa Express Rail kalebu sepur DB lan milih pilihan operasional lan logistik sing jelas, sing luwih becik dioperasikake kanggo rute domestik kanthi sepur cepet sing njamin biaya murah, kurang emisi CO2, wektu sambungan sing luwih cepet, lan manajemen aliran sing luwih apik.

Proyek kasebut kanthi sawetara cara nglacak operasi udara lan rel KLM ing Walanda lan minangka evolusi proyek tiket siji-sijine antara Emirat lan FS ing Italia utawa rute intermodal ing Italia. Kasunyatane, wis ana ing Italia, Frecciarossa saka Ferrovie dello Stato wis wiwit nggenteni sawetara link udara internal ing sadawane jembatan kanthi kecepatan tinggi.

Kajaba iku, wiwit wulan Desember, sepur Sprinter sing cepet banget bakal mlebu layanan, nggawe rute internal luwih cepet. Pungkasan, Lufthansa-DB Bahn sumbu uga bakal ditingkatake ing layanan on-board, babagan bagasi lan check-in, lan nawakake pengalaman sing luwih kepenak lan langsung kanggo layanan prioritas, reservasi, akses menyang ruang tunggu, lan akumulasi mil sing dibutuhake kanggo program kasetyan Lufthansa-DB Bahn.

Sajrone presentasi proyek kasebut, Harry Hohmeister, anggota dewan eksekutif Lufthansa AG, negesake manawa kanthi inisiatif iki "kita nguatake mobilitas ing Jerman lan mbantu ekonomi lokal. Kanthi nggunakake transportasi udara kanthi cerdas kanthi cerdas, kita bisa menehi jaringan lelungan sing ora gesekan lan luwih ekonomis. "

Berthold Huber, anggota dewan DB Bahn, negesake: "Kolaborasi sing apik saiki dadi kemitraan sing kuat kaya sadurunge ing antarane rong pemain kaya Lufthansa lan DB. Ing pungkasan taun, DB Bahn bakal nggedhekake hubungan antarane hub Jerman utama lan koneksi Sprinter ing sepur kita. Plancongan nganggo jalur sepur Jerman bakal luwih cepet lan kepenak. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - Khusus kanggo eTN