24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pengumuman Pers Warta Breaking Qatar Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Avenue, A Murwab Hotel menang Hotel Bisnis Bintang 5 paling apik ing Qatar ing International Travel Awards

Avenue, A Murwab Hotel menang Hotel Bisnis Bintang 5 paling apik ing Qatar ing International Travel Awards
hotel avenue
ditulis dening Juergen T Steinmetz

LOREN, HOTEL MURWAB, GOH NYumput DOHA

Print Friendly, PDF & Email

Penghargaan Plancongan Internasional

Avenue, A Murwab Hotel minangka sing utama ing kemewahan kontemporer kanthi campuran modern sing paling apik.

Iki minangka rantai lokal saka Murwab Hotel Group, petugas operasi Katara Hospitality. Bangunan 7 lantai kanthi desain modern kontemporer. Iki bisa dadi properti paling cilik ing klompok Murwab Hotel kanthi kapasitas ruangan 170, nanging hotel iki akeh banget kejutan. Hotel kasebut dibukak ing taun 2016, anyar ing pasar perhotelan lokal nanging wis dadi pemeran utama. Salah sawijining kekuwatan utamane yaiku dununge. dununge ing Al Sadd lan bisa diakses ing kabeh dalan gedhe lan pusat wisata lan pusat bisnis. Uga cedhak patang Stadion Piala Dunia 2022.

Avenue, A Murwab Hotel terus-terusan nyedhiyakake layanan Hotel sing luar biasa sing terus-terusan entuk pengakuan saka macem-macem situs Plancong kayata TripAdvisor, Booking.com lan Agoda. Hotel kasebut uga minangka salah sawijining properti Qatar's Multi sing dianugerahi 4 penghargaan miturut sabuk, yaiku: TripAdvisor Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020, Agoda Penghargaan ulasan pelanggan 2020, Penghargaan paling anyar, Pesenan. Kom kang Penghargaan Review Wisatawan 2021 lan sing paling misuwur kabeh, The Avenue, A Murwab Hotel wis dianugerahi Hotel Bisnis Bintang 5 paling apik ing Qatar kanggo 2020 saka Penghargaan Perjalanan Internasional. Pengabdian Avenue nyedhiyakake layanan pelanggan sing paling apik kabukten ing tinjauan sing ditindakake para tamu. Mbuktekaken yen nilai inti saka nyedhiyakake layanan perhotelan kelas internasional ana ing DNA.

Avenue, A Murwab Hotel menang Hotel Bisnis Bintang 5 paling apik ing Qatar ing International Travel Awards
hotel

Nalika Qatar ndeleng dodolan Hotel sing bersejarah amarga pandemi, The Avenue, A Murwab Hotel mesthi trampil nganggo klambi. Kanthi rencana kontingensi kritis. Avenue, Murwab Hotel terus ngasilake penghasilan. Kajaba iku, amarga kapercayan saka klien lan tamu biasa, The Avenue, Murwab Hotel isih urip ing mangsa pandemi tanpa nutup lawang. Tetep mbukak kanggo kabeh wong kanggo menehi kenyamanan lan keamanan para tamu. Kaya sing dikutip salah sawijining tamu, "Avenue iku omahku adoh saka omah." Kajaba iku, fasilitas sing apik ing Hotel kasebut narik kawigaten kulawarga kanggo nginep, mula bakal ngasilake bathi lan ulasan sing apik. Sajrone pandemi kasebut, tembung saka lisan minangka alat pemasaran paling kuat ing Hotel. Tinjauan lan rekomendasi positif saka tamu sadurunge narik kawigaten pengunjung.

Avenue, A Murwab Hotel minangka salah sawijining hotel pertama sing disertifikasi Program Qatar Clean. Saka kualitas produk sanitasi sing digunakake kanggo mriksa kesehatan lan keamanan sing ditindakake wiwit tamu mlebu hotel. Kabeh langkah sing ditindakake Hotel The Avenue disetujoni dening pamrentah. Avenue kasebut nggawe kesehatan lan safety kabeh wong kanthi serius. Priksa manawa kabeh wong sing mlebu nyaman tanpa kompromi keamanan lan kesehatane.

Avenue, A Murwab Hotel kaget nyedhiyakake macem-macem fasilitas ing kabeh atap sing bisa dinikmati para tamu ing omah. Lengkap karo kolam renang, gym, spa, 5 toko panganan lan omben-omben, toko eceran, toko sing trep 24 jam, pusat bisnis, uga salon pria lan wanita. Nggawe Hotel dadi populer ora mung dhewe, nanging uga klien saka macem-macem outlet ing Hotel kasebut. Avenue, A Murwab Hotel ukurane cilik nanging cukup karo kabeh kabutuhane tamu.

Nalika Qatar siyap kanggo FIFA World Cup 2022, The Avenue Hotel makarya bebarengan karo pamrentah Qatar kanthi tundhuk marang sarat sing ketat. Kabeh hotel uga wis siyap ing kabeh aspek kanthi nindakake level layanan paling dhuwur kanggo nuduhake marang dunya manawa Qatar minangka salah sawijining negara paling penting nalika layanan perhotelan. Dalan Avenue, Manajer Umum Hotel Murwab, Pak Shadi Kassem siap kanggo mesthekake yen kabeh wis siyap kanggo nyiapake acara sing ditunggu-tunggu.

Sawise kabeh dinormalisasi, Hotel Avenue ngarepake luwih akeh pelanggan Perusahaan ing pasar internasional lan lokal amarga popularitas Hotel terus berkembang.

Hotel sing wis urip ing omah iki saiki saingan karo rantai hotel global raksasa lan kaget bisa menang ing balapan ing pasar lokal. Kaajab ing sawijining dina, merek lokal iki bakal dadi rantai internasional amarga praktik lan tekad dadi unggul.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan Avenue, hotel Murwab, bukak www.avenuedoha.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.