Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

L'Auberge Del Mar Nawakake potongan 50% kanggo Harga Paling Apik + Puncak Sneak Transformasi

L'Auberge Del Mar Nawakake potongan 50% kanggo Harga Paling Apik + Puncak Sneak Transformasi
L'Auberge Del Mar

Paket "We are Family" ditawakake L'Auberge Del Mar kanggo nginep ing dina Minggu nganti Kamis nganti 30 April 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. GM saka L'Auberge Del Mar pengin menehi tamu papan supaya bisa diremehake.
  2. Resor iki saiki mbayangake maneh kanthi transformasi jutaan dolar sing bakal nggawe hotel dadi tingkat mewah lan canggih.
  3. L'Auberge Del Mar dununge ing tengah-tengah desa California Selatan ing Del Mar lan nawakake pengalaman resor sing ngelingake perkebunan segara pribadi.

"Pangarep-arep karo tawaran iki yaiku supaya para tamu bisa uwal saka kahanan sing angel banget lan bisa nyambung," ujare Robert Gregson, manajer umum L'Auberge Del Mar. "Ora ana papan sing luwih apik, kanthi pesisir pesisir resort sing apik kemewahan santai lan dedikasi tim kita kanggo standar kesehatan lan standar paling dhuwur. ”

L'Auberge Del Mar, kanthi mesra diarani tamu minangka "ngimpi omah ing pinggir segara, "Nawakake pengalaman resor sing ngelingake estate pinggir segara pribadi, kanthi pemandangan megah sing nyawang Samodra Pasifik. Resor iki saiki mbayangake maneh properti kanthi transformasi jutaan dolar sing bakal nggawe hotel dadi kemewahan lan kecanggihan tingkat anyar, nggawe paket "We are Family" dadi kesempatan sing tepat kanggo pucuk apa sing kudu teka

Dhaptar lengkap langkah-langkah keamanan resort bisa ditemokake ing kene: Tetep Aman, Miwiti Urip.

Babagan L'Auberge Del Mar

Dumunung ing tengah-tengah desa California Selatan ing Del Mar, L'Auberge Del Mar, dikelola dening Noble House Hotel & Resorts, nyawang Samodra Pasifik nawakake pengalaman resor sing ngeling-eling babagan kebon segara pribadi. Hotel intim iki nyedhiyakake 121 kamar lan suite sing bubar dianyarake, pilihan panedhaan sing nyenengake, spa layanan lengkap pantai gaya 5,000 kaki persegi, dalan pribadi kanggo akses pantai sing gampang, lapangan tenis, pusat kebugaran 24 jam lan tentrem area kolam renang kanthi santai lan pusaran air. Pilihan macem-macem pilihan kanggo mangan lan ngombe kalebu Coastline kanggo pemandangan segara ing al fresco, Ruang Tamu L'Auberge Del Mar kanggo koktail gaweyan lan panganan pembuka sing enak, lan Bleu Bar sing cedhak karo kolam renang kanggo panganan lan panganan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.laubergedelmar.com.

Babagan Hotel & Resor Noble House

Didhasarake filsafat sing negesake lokasi, bedane, lan jiwa, Noble House Hotel & Resorts nyedhiyakake kanggo nggawe lan ngatur properti sing luar biasa sing ngrayakake komunitas lokal. Kantor pusat ing Seattle, Washington lan terus berkembang, portofolio Noble House nampilake portofolio mewah lan kelas atas mewah saka 18 properti hotel sing beda lan visual, luwih saka 50 restoran, bar, lan ruang santai, Sepur Anggur Lembah Napa, lan koleksi spa, marina, lan papan dununge pribadi ing saindhenging AS lan Kanada. Sawetara resor plancongan pantai sing jembar karo California lan Florida, mundur mewah ing Jackson Hole, WY, British Columbia, lan Colorado, lan hotel-hotel kutha sing menang ing Seattle lan San Francisco minangka koleksi macem-macem. Pusat karo tujuan sing pantes kanggo saben dhaptar ember lan dilapisi karo fasilitas unik sing menehi inspirasi kanggo petualangan, koleksi hotel, resort lan petualangan sing apik, sing misuwur amarga nggawe pengalaman lelungan sing ora bisa dilalekake. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.NobleHouseHotels.com utawa nelpon Hotel & Resor Noble House ing 877.NOBLE.TRIP.

Babagan Pebblebrook

Pebblebrook Hotel Trust (NYSE: PEB) minangka kapercayan investasi real estate sing didol sacara umum ("REIT") lan pemilik hotel gaya urip kutha lan resor paling gedhe ing Amerika Serikat. Perusahaan duwe 54 hotel, gunggunge udakara 13,400 kamar tamu ing 15 pasar kutha lan resort kanthi fokus ing kutha gateway pantai sisih kulon. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.pebblebrookhotels.com lan tindakake ing @PebblebrookPEB.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.