Hawaiian Airlines ngembangake Program Pra-Clear menyang Jepang, Korea Selatan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hawaiian Airlines ngembangake Program Pra-Clear menyang Jepang, Korea Selatan

Ngembangake Program Pra-Clear menyang Jepang lan Korea Selatan nyederhanakake pengalaman lelungan kanggo tamu internasional Hawaiian Airlines

Print Friendly, PDF & Email
  • Hawaiian Airlines dadi maskapai penerbangan pertama sing mabur ing antarane Jepang lan Hawaii sing nawakake Program Pra-Clear
  • Pra-Clear diwiwiti dina Jumuah ing Bandara Internasional Incheon (ICN) kanthi wektu sing pas
  • Tamu Hawaiian saka Jepang lan Korea Selatan sing melu Program Pra-Clear bakal nampa gelang Pra-Clear saka agen layanan tamu Hawaiian Airlines

Hawaiian Airlines nggedhekake Program Pra-Izin menyang Jepang lan Korea Selatan, saengga luwih gampang para turis internasional bisa ngunjungi lan seneng ngrasakake Hawaii.

Hawaiian Airlines dadi maskapai pertama sing mabur ing antarane Jepang lan Hawaii sing nawakake Program Pra-Clear nalika ngluncurake layanan kasebut ing Bandara Internasional Narita (NRT) akhir minggu. Program sing bakal ditambahi menyang Bandara Internasional Kansai (KIX) dina Kamis, ngidini tamu sing memenuhi persyaratan tes pra-lelungan Hawaii kanggo ngliwati karantina 10 dina lan skrining bandara tambahan ing Honolulu kanthi verifikasi dokumen sadurunge mlebu.

Pre-Clear diwiwiti dina Jumuah ing Bandara Internasional Incheon (ICN) ing wektu sing pas: Hawaiian bubar nambah penerbangan mingguan kaping pindho antarane Honolulu (HNL) lan ICN kanggo memenuhi permintaan.

"Ngembangake Program Pra-Clear menyang Jepang lan Korea Selatan nyederhanakake pengalaman lelungan kanggo para tamu internasional supaya bisa ngentekake luwih akeh wektu ing bandara lan luwih akeh plancongan utawa bisnis ing Hawaii," ujare Theo Panagiotoulias, wakil presiden senior penjualan global. lan aliansi ing Hawaiian Airlines. "Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo Negara Bagian Hawaii kanggo ngembangake program kasebut menyang luwih akeh pasar, lan terus nggawe lelungan bali menyang Hawaii kanthi cara sing aman kanggo pengunjung lan komunitas."

Tamu Hawaiian saka Jepang lan Korea Selatan sing melu Program Pra-Clear bakal nampa gelang Pra-Clear saka agen layanan tamu Hawaiian Airlines sing bakal verifikasi dokumen sadurunge mlebu. Kanggo nduweni kualifikasi pra-idin, tamu kudu ngrampungake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Gawe akun Plancongan Aman kanggo saben wong diwasa ing itinerary.
  • Tambahake kabeh informasi penerbangan lan penginapan menyang akun kasebut.
  • Rampungake kuesioner kesehatan wajib ing akun kasebut.
  • Upload asil tes negatif (format PDF) saka mitra uji coba sing disetujoni negara menyang akun Safe Travels. Nggawa salinan asil tes negatif uga dicithak.

Pelancong sing asil tes COVID-19 sing negatif ora diunggah menyang aplikasi Safe Travels sadurunge budhal, kudu mlebu negara perjanjian karantina 10-dina Hawaii nalika tekan ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email