24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cross Hotels & Resorts ngumumake CEO anyar

Cross Hotels & Resorts ngumumake CEO anyar
Harry Thaliwal Ditunjuk dadi CEO saka Cross Hotels & Resorts
ditulis dening Harry Johnson

Harry Thaliwal Ditunjuk dadi CEO saka Cross Hotels & Resorts

Print Friendly, PDF & Email
  • Harry Thaliwal wis diangkat dadi kepala pimpinan Chief Executive Officer Cross Hotels & Resorts
  • Ngalahake kendharaan perusahaan sajrone wektu sing angel banget ing sektor lelungan lan perhotelan global angel banget kanggo wong sing lemes
  • Sajrone 12 wulan kepungkur, Cross Hotels & Resorts wis dadi kegiyatan aktif amarga yayasan digawe kanggo tuwuh ing mbesuk

Perusahaan manajemen perhotelan Cross Hotels & Resorts seneng ngumumake manawa Harry Thaliwal wis diangkat dadi pimpinan Kepala Eksekutif kanthi efek langsung. Promosi internal kanggo maestro industri sing dihormati, Harry misuwur amarga pola pikirane sing ngganggu sing terus-terusan ngasilake kreativitas lan inovasi ing bisnis. Karir sing dibangun kanthi konsep visioner, dheweke paling apik kanthi katergantungan kanggo ngganti perusahaan liwat tujuan lan pemberdayaan karyawan.

Ngalahake kendharaan ing perusahaan sing cepet berkembang sajrone wektu sing paling tantangan ing sektor perjalanan lan perhotelan global, angel banget kanggo wong sing sedhih, nanging Harry wis nglumpukake tim eksekutif sing antusias lan dadi pimpinan. Sajrone 12 wulan kepungkur, Hotel & Resor Lintas wis dadi kegiyatan aktifitas amarga dhasar digawe kanggo tuwuh ing mbesuk sawise kontrol tapel wates internasional dadi normal. Difinisikan kanthi pendekatan sing beda lan dinamis kanggo nggabungake sosial menyang pasar sing digunakake, perusahaan sing fokus karo pelanggan duwe sawetara woro-woro utama ing pipa kasebut.

"Intine, fokus utamane yaiku ngembangake bisnis. Aku yakin manawa kita duwe wong lan strategi sing cocog kanggo njupuk bisnis menyang level sabanjure. Kita bakal nyoba mbatesi wates saka pangkalan tradisional ing Asia Tenggara lan terus menyang luar negeri. Yen krisis iki wis mulang kita apa-apa, mula keprigelan. Saka perspektif kasebut, saiki kita bisa kanthi cepet nyusun kabeh pilihan opsi anyar lan solusi anyar sing nyukupi kabutuhan individu tartamtu saka calon pemilik, "ujare Harry.

"Ora bisa dielehake yen lelungan internasional bakal bali, nanging dadi game teka-teki kanggo nemtokake jangka wektu sing tepat. Bagéan bisnis kita yaiku nulis bab anyar babagan segmen keramahan lan pancen wis rampung. Nalika lelungan internasional reboot, kita bakal siyap. Nalika Cross Hotels & Resorts lan mitra seneng karo asil sukses, kita ora bakal kendurake lan terus-terusan nyurung amplop apa sing bisa digayuh. Makarya raket karo timku, kita wis nyetel dhasar dhasar bisnis, sing aku yakin bakal mbedakake kita saka kompetisi. Pengambilan keputusan sing cepet lan dietung bakal penting ing lingkungan bisnis 'normal anyar' lan aku bakal ngrancang strategi sing ora mung bakal nambah nilai kanggo para pemangku kepentingan, nanging uga bakal ngetrapake hubungane karo Cross Hotels & Resorts. ”

Babagan paspor COVID-19 lan dokumen coronavirus liyane sing diarani metode paling cepet kanggo narik kawigaten ing sektor perhotelan global sing moribund, Harry ujar manawa Cross Hotels & Resorts bakal ngetutake pedoman sing diwenehake dening pamrentah negara-negara ing perusahaan kasebut duwe ngarsane. Gegayuhan kanggo nggawe kapercayan lelungan yaiku merek merek Cross, Cross Vibe lan Away, manajer hotel lan tim sing darmabakti terus ngatur peraturan kesehatan lan keamanan sing ketat lan protokol reresik ekstensif kanggo njaga keamanan para tamu.

"Mitra kita ngerti kaslametan lan kemungkinan sing kasedhiya karo pendekatan dinamis lan ngakoni manawa kita ora adol perjanjian manajemen hotel utawa franchise label putih. Dheweke seneng banget karo macem-macem pilihan, mupangat lan proposisi regane sing digawa ing tabel lan ngakoni kacepetan lan prigel kita kanggo ngatasi sarat bisnis sing akeh aspek. Kita terus nambah nilai kanggo mitra lan industri, nalika ing flipside kita ora ngencerake potensial. Kacepetan kanggo pasar bakal dadi komponen penting yen tekane maskapai mulai dijemput. ”

"Tuwuhing mangsa ngarep dadi prioritas utama lan dadi prioritas utama kanggo aku, nanging uga penting kanggo ngandhani mitra kita isih ana pendekatan imbang kanggo model bisnis kita. Kabeh wong wis ngalami kasusahan sajrone 12 wulan kepungkur lan kudu menehi pangorbanan. Kita terus kerja bareng karo mitra lan dhukungan marang para siswa kanthi sinau lan pengembangan supaya para staf bisa nggawa karier sabanjure uga nggawe program tanggung jawab sosial perusahaan (CSR) sing luwih berkelanjutan. Tujuan kita yaiku dadi wali lingkungan lan komunitas sing ana hotel lan resor. Kanthi nggawe jaringan sistem eko ​​berkelanjutan ing properti, kita bisa nyuda pengaruh sosial nalika entuk keuntungan saka ikatan sing apik karo alam lan wong, "jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.