24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri plancongan lan pariwisata China nuduhake pamulihan sing kuat

Industri plancongan lan pariwisata China nuduhake pamulihan sing kuat
Industri plancongan lan pariwisata China nuduhake pamulihan sing kuat
ditulis dening Harry Johnson

Panjaluk plancongan plancongan, plancongan ing pinggiran kutha, plancongan kulawarga lan wisata sinau nuduhake gaya munggah sing kuwat

Print Friendly, PDF & Email
  • Sektor pariwisata China nglaporake jumlah sing nyengkuyung nalika preinan Spring Festival
  • Industri penerbangan sipil China nangani udakara 23.95 yuta lelungan penumpang ing wulan Februari
  • Pesenan hotel sing saya akeh uga nuduhake kekarepane wong lelungan

Miturut data saka Akademi Pariwisata China, sektor wisata lan pariwisata ing negara kasebut wis nuduhake pemulihan sing kuat nganti saiki ing taun iki lan diarepake bakal terus maju nalika China luwih cepet lan ngatasi watesan perjalanan amarga kahanan virus corona stabil.

Sektor pariwisata Tiongkok nglaporake jumlah sing nyenengake nalika preinan Spring Festival ing pertengahan Februari, kanthi pendapatan pariwara domestik nyathet pertumbuhan taunan wiwit taun kaping telung dina preinan suwene seminggu, dene jumlah turis sing plancong menyang lan saka turis utama tujuan kaya Guangdong, Shanghai lan Beijing ngluwihi utawa meh tekan level sing katon ing Festival Musim Semi 2019.

Panjaluk plancongan plancongan, plancongan ing pinggiran kutha, plancongan kulawarga lan wisata sinau nuduhake tren munggah sing kuwat, ujare akademi kasebut.

Industri penerbangan sipil negara kasebut ngatasi udakara 23.95 yuta lelungan penumpang ing wulan Februari, sing mundhak 187.1 persen saben taun, data paling anyar saka Administrasi Penerbangan Sipil China dituduhake.

Plancongan udhara njupuk uap sawise preinan, ing kana akeh wong Tionghoa tetep tetep nanggepi panjaluk pamrentah supaya ora ana pertemuan sing ora perlu.

Lalu lintas penumpang ing rute domestik wis bali menyang level sing katon ing periode sing padha ing 2019, miturut data saka panyedhiya layanan lelungan online.

Tambah pesenan hotel uga nuduhake kekarepane masarakat lelungan. Sanya, Wuxi lan Lhasa kalebu tujuan wisata sing disenengi para turis.

Jumlah reservasi hotel ing tanggal 1 Mei, dina pertama preinan limang dina Mei, wis ngluwihi jumlah saka dina sing padha ing taun 2019, data kasebut ditampilake.

Beijing ngeculake larangan COVID-19 amarga ibukutha Tiongkok durung nate weruh kasus sing ditularake sacara lokal luwih saka sewulan.

Wong-wong sing lelungan saka wilayah sing duwe risiko domestik lan tekan Beijing ora diwajibake nyedhiyakake asil tes asam nukleat negatif, lan layanan taksi lan mobil online antara Beijing lan kutha-kutha liyane bakal dilanjutake.

Priksa suhu uga ora perlu ing lawang mlebu komunitas lan desa, dene papan budaya lan hiburan ing njero ruangan lan ruangan kayata taman, papan sing apik, perpustakaan, museum lan teater diidini nganti 75 persen kapasitas pengunjung.

Data nuduhake pesenan tiket udhara lan kereta sing saya dhuwur ing Beijing lan metu langsung sawise pengumuman saka pamrentah kotamadya.

Wong njero industri ujar manawa masarakat nggunakake preinan mbesuk kanggo nggayuh lelungan sing ora dituju sadurunge.

Biaya lelungan, akomodasi lan tiket mlebu ing papan budaya lan hiburan wis saya mudhun wiwit wabah COVID-19, lan sawetara pamrentah lokal bisa terus nawakake voucher perjalanan kanggo narik kawigaten para turis, saengga masarakat entuk plancongan efektif banget taun iki.

Miturut laporan paling anyar, kira-kira total 4.1 milyar lelungan turis domestik sing bakal ditindakake ing China taun iki, nganti 42 persen saka taun 2020.

Pendapatan pariwara domestik dijangka mundhak 48 persen nganti 3.3 triliun yuan (udakara 507.47 milyar dolar AS).

Wutah ekonomi China nglumpukake ing rong wulan pertama 2021, kanthi indikator ekonomi utama kayata output industri, penjualan eceran lan investasi aset tetep kabeh luwih saka 30 persen, miturut data sing dirilis dening Biro Statistik Nasional dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.