Dewan Pariwisata Afrika Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Tanzania Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Presiden Tanzania tilar donya dina iki lan ana alesan ora resmi

Presiden Tanzania tilar donya dina iki lan ana alesan resmi
vp
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Presiden kinasih John Mafuli saka Tanzania tilar donya dina iki. Dheweke percaya tenan COVID-19 dudu ancaman kanggo negarane nanging saiki bisa dadi korban virus mematikan iki sing ngancam 60 yuta warga negara liya.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden Republik John John Magfuli (61) Tanzania tilar donya tanggal 17 Maret.
  2. Alesan resmi tiwase pati yaiku fibrilasi atrium Kronik, alasan sing ora resmi dipercaya akeh yaiku COVID-19.
  3. Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube ngetokake pernyataan kasebut.

Presiden Tanzania, Ingkang Sinuhun John Magufuli,tilar donya dina iki, tanggal 17 Maret, ing rumah sakit Dar es Salaam. Alesan resmi tiwas dibebasake dening Wakil Presiden Hassan: "Fibrilasi atrium kronis, kondhisi." Alesan ora resmi yaiku COVID-19.

Presiden durung katon ing publik wiwit 24 Februari. Dheweke nggawe berita utama kanggo nolak COVID-19, nglarang para dokter nggunakake panjelasan sing gegandhengan karo COVID kanggo sertifikat mati, lan mbukak maneh industri pariwisata lan pariwisata ing Tanzania tanpa watesan gedhe .

Presiden iku nyangkal COVID kanthi cepet, ujar: "Vaksin ora apik. Donga luwih becik. ”

Pungkasan Presiden John Magufuli uga ujar ing wulan Januari manawa Tanzania ora mbutuhake kunci virus corona amarga Gusti Allah bakal nglindhungi umate bebarengan karo pancegahan homespun kayata inhalase uap luwih becik tinimbang vaksin asing sing mbebayani.

Nomer COVID-19 ora dilaporake menyang WHO, lan negara kasebut dinyatakake dening almarhum Presiden amarga ora ngalami masalah virus Corona.

Wis pirang-pirang minggu, desas-desus ing media sosial yaiku Presiden lara COVID-19 lan gelut nyawane.

Dheweke tilar donya dina iki tanggal 17 Maret, diikuti karo 14 dina tangisan nasional ing panji-panji bakal mabur menyang setengah staf. Tanzania duwe luwih saka 60 yuta wong.

Miturut konstitusi Tanzania, Samia Hassan Suluhu, 61, bakal dadi presiden negara Afrika Wétan. Dheweke bakal dadi presiden wanita pertama, lan dheweke saka Zanzibar, provinsi semi-otonom ing endi plancongan lan turisme duwe peranan penting kanggo ekonomi. Hassan bakal ngrampungake sisa masa jabatan presiden nganti pemilihan sabanjure dianakake ing taun 2025.

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, ujar ing sawijining pratelan saka organisasi:

Angin Seger lan kasenengan ing Papan Pariwisata Afrika
Cuthbert Ncube, Ketua, Dewan Pariwisata Afrika

"Sangat simpati banget nalika ngerti babagan sedane Presiden Tanzania. Dheweke dadi salah sawijine juara kanggo nyepetake agenda AU babagan kamardikan lan aktualisasi awake dhewe saka pemerintahan Kolonial. Salah sawijining pimpinan sing paling wani sing wis yakin karo apa sing diyakini, lampahe minangka pukulan tumrap kemajuan ekonomi bawana amarga kita wis nyathet ekonomi Tanzania sing tuwuh 4% dene ekonomi bawana ilang luwih saka 20%.
Dewan Pariwisata Afrika (ATB) wis kolaborasi lan kerja sama karo Menteri Pariwisata ing rebranding ing Afrika minangka tujuan wisata pilihan kanggo kabeh warga komunitas global kita. ”

John Pombe Joseph Magufuli minangka politisi Tanzania sing njabat dadi Presiden Tanzania kaping lima wiwit 2015 nganti tilar donya ing taun 2021. Dheweke dadi Menteri Pekerjaan Umum, Transportasi lan Komunikasi wiwit taun 2000 nganti 2005 lan 2010 nganti 2015 lan dadi Ketua Pembangunan Afrika Selatan Komunitas wiwit taun 2019 nganti 2020.

Dheweke lair tanggal 29 Oktober 1959 lan isih ditinggal garwane Janet lan 2 anake yaiku Jessica lan Joseph.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.