Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Reykjavík bakal dadi tuan rumah loro acara esport paling gedhe ing taun iki

Limalas kutha saingan ing proses penawaran sing cendhak nanging intensif, sing diakhiri karo proposal menang Reykjavík

Print Friendly, PDF & Email
  • Reykjavík bakal dadi tuan rumah Liga Juara Juara Musim Panas Legenda lan Juara Juara Juara Reykjavík
  • Kompetisi kaloro acara kasebut bakal kedadeyan ing arena olah raga njero ruangan Laugardalshöll ing Reykjavík
  • Prasarana cepet, andal, lan canggih ing Reykjavík cocog kanggo acara kasebut

Riot Games, pangembang lan penerbit League of Legends lan VALORANT, ngumumake manawa rong acara esports sing paling penting bakal ditindakake maneh ing Reykjavík Mei iki. Kompetisi kaloro acara kasebut bakal kedadeyan ing arena olah raga njero ruangan Laugardalshöll ing Reykjavík. Kanggo kaping pisanan, Riot Games ora mung nggawa siji nanging loro kompetisi esports paling apik ing Islandia.

Limalas kutha saingan ing proses penawaran sing cendhak nanging intensif, sing diakhiri karo proposal menang Reykjavík.

"Kita seneng banget nampilake kompetisi esports Riot tingkat tinggi menyang negara sing apik banget lan unik kaya Islandia, sing negesake semangat kanggo esport kita bisa ditemokake ing saben pojokan jagad," ujare John Needham, Kepala Esports Global kanggo Game Riot. .

Ketemu ing Reykjavík, Biro Konvensi resmi Kutha Reykjavík lan Islandia, nuntun proses kasebut. "Ana telung prekara sing dipercaya bisa beda-beda kanggo menang ing bid iki," ujare Sigurður Valur Sigurðsson, Direktur Pemasaran ing Meet ing Reykjavík. "Nomer siji minangka pengakuan babagan sukses Islandia ing mitigasi pengaruh COVID-19. Nomer loro minangka latar mburi sing apik banget sing disedhiyakake ing kutha kanggo acara penyiaran kelas internasional. Pungkasan, prasarana sing cepet, andal, lan canggih ing Reykjavík cocog kanggo acara kasebut. ”

League of Legends Mid-Season Invitational (MSI), sing dibatalake taun kepungkur amarga COVID-19, bakal diwiwiti dina Kamis, 6 Mei. Kompetisi antarane 12 tim paling apik saka liga regional bakal rampung kanthi pungkasan nalika dina Minggu, Mei 23. MSI uga salah sawijining acara paling gedhe saben taun Liga tanggalan esport

Masters VALORANT Champions Tour (VCT) Masters Reykjavík bakal diwiwiti dina Senen, 24 Mei. Tur iki bakal dadi acara esport VALORANT pertama kanggo nggabungake sepuluh tim paling apik ing kompetisi internasional langsung. Kabeh bakal gelut golek juara ing juara VALORANT ing pungkasan taun iki. VCT Masters Reykjavík bakal nyimpulake karo showdown sing bakal dijadwalake dina Minggu, 30 Mei.

Print Friendly, PDF & Email