Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanca saka eTurboNews Warta Pamrentah Industri Hospitality News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pajak pariwisata anyar Karibia Meksiko diwiwiti tanggal 1 April

Pilih basa sampeyan
Pajak pariwisata anyar Karibia Meksiko diwiwiti tanggal 1 April
Pajak pariwisata anyar Karibia Meksiko diwiwiti tanggal 1 April
ditulis dening Harry Johnson

Biaya kasebut bakal dikenani biaya kanggo lelungan internasional lan udakara $ 10

Print Friendly, PDF & Email
  • Karibia Meksiko ngluncurake sistem kanggo nggampangake pambayaran ragad anyar
  • Pelancong bisa mbayar sadurunge tekane, nalika teka utawa sajrone nginep
  • Kanggo wong sing lelungan kanthi klompok, sampeyan bisa mbayar kanthi siji transaksi

Minangka asil saka keputusan Kongres Negara Meksiko kanggo ngisi pajak anyar kanggo para turis manca negara sing ninggalake negara kasebut tanggal 1 April 2021, Sekretaris Keuangan lan Perencanaan pamrentah negara liwat Sistem Administrasi Pajak Quintana Roo (SATQ) ngluncurake Sistem VISITAX kanggo nggampangake mbayar ragad.

Biaya kasebut bakal dikenani biaya kanggo para turis internasional lan udakara $ 10 USD saben wong, gumantung karo kurs. Pelancong bisa mbayar sadurunge tekane, nalika teka utawa sajrone nginep. Pembayaran kasebut bakal diverifikasi yen dheweke metu saka negara kasebut.

Liwat situs web, para turis bisa mbayar ragad lan entuk kuitansi kanthi ngisi formulir.

Formulir VISITAX bakal njaluk informasi kaya ing ngisor iki:

  • Cacahing wong plancongan
  • Jeneng, umur, lan nomer paspor kanggo saben wong
  • Tanggal budhal
  • Informasi pambayaran 

Sawise lelungan wis rampung ing Quintana Roo, dheweke kudu nuduhake kuitansi ing pos pemeriksaan bandara sadurunge mlebu. Pelancong sing ora duwe kuitansi ing bandara bakal nampa pitulung lan bisa mbayar nalika semana.

Kanggo wong sing lelungan kanthi klompok, sampeyan bisa mbayar kanthi siji transaksi, yen informasi saben wong diwenehake lan kalebu ing formulir. Kuitansi individual bakal diwenehake. Pengunjung sing nyebrang tapel wates menyang Quintana Roo liwat Belize kanthi tanah bakal nampa subsidi 100 persen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.