24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Caribbean budaya Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Grenada ing St. George dibukak tanggal 31 Maret

Sandal Grenada ing St. George dibukak tanggal 31 Maret
Sandal Grenada

Ing tengah Pantai Gin Pink sing eksklusif ing swarga pulau sing eksotik ing endi aroma rempah-rempah lan mekar tropis nggawe elixir kanggo romansa, Sandals Grenada bakal dibukak maneh ing 31 Maret Resor sing wis nggunakake paling apik kanggo nggawe kabeh pengalaman klebu kabeh anyar… sing njupuk tamu ngluwihi sing ora dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandal ing resor kabeh kalebu ing Grenada wis nggawe resor khusus khusus kanggo wong diwasa ora kaya sadurunge.
  2. Saka kolam ing langit lan ruang tamu ing kolam renang, Sandal menehi sing ora dikarepake.
  3. Apa acara kumpul apik, pertunjukan sing nyenengake, wektu spa utawa tenis ing wayah wengi, Sandals Grenada njupuk tamu ora mbayangake.

Dikenal minangka "Pulau Rempah-rempah" Grenada minangka swarga sing eksotis, sing bakal dadi lanskap sing sampurna kanggo Resor Sandal. Pulo Spice iki misuwur kanthi kaendahan alam sing luar biasa, pantai murni, segara biru sing ora bisa ditemokake, lan rempah-rempah sing nyata - kayu manis, jahe, cengkeh, lan utamane pala, rempah-rempah sing paling digoleki.

Nentang saben konvensi desain tradisional, Sandal Resor kabeh-klebu anyar ing Grenada njupuk inovasi ngluwihi dununge imajinasi kanggo nggawe resor khusus khusus kanggo wong diwasa, ora kaya pengalaman ing kolam renang ing langit lan ruang tamu ing kolam renang nganti kolam terjun pribadi, air terjun, lan kolam kali sing akeh.

Wiwit tamu teka, Sandal wiwit ngurus para tamu nalika santai lan nikmati plesiran tanpa stres kanthi transfer resor bandara tanpa wates sing dilengkapi AC lan kursi sing jembar. Utawa para tamu bisa milih kanthi gaya nganggo kendaraan mewah saka armada kelas siji sing kasedhiya kanthi biaya tambahan.

Kamar lan suite sing ora bisa dibandhingake

Saka suite sing nampilake kolam ing langit nganti suite Rondoval sing eksotis nganti Swim-up Suites kanthi Tubs Soaking Tranquility, kamar lan suite nawakake inovasi paling apik lan fasilitas unik kalebu kolam terjun tanpa wates ing balkon ukuran gedhe, jedhing gaya spa, lan layanan Butler Elite.

Ing Sandals Resorts, nggawe sambungan sing bener mesthi ana ing pucuk driji tamu. Tetep sambung karo wong sing dikasihi luwih gampang tinimbang sadurunge ing Sandals Resorts. Ana akses Internet gratis sajrone preinan saka piranti apa wae, ing endi wae resort kalebu kabeh kamar.

Makan mewah tanpa wates ing 10 restoran

Pengalaman kuliner ing Sandals Grenada ora ana tandhingane ing Karibia, ngrayakake harta karun epicurean saka lurung-lurung ing Roma nganti tekan segara sing apik banget nganti asale steak asli Sandals.

Kemitraan eksklusif karo Robert Mondavi Twin Oaks Wines ningkatake standar anggur "klebu" sing diwutahake ing Resor mewah sing kalebu Sandal. Uga kasedhiya pilihan anggur sing apik kanggo didol ing dhaptar Manajer lan Ketua.

Bar-bar kasebut wis dirancang persis ing papan sing kudune ana - ing pantai lan langsung liwat segara - kanggo menehi pengalaman pulau sing asli sing asli.

Ditanam ing kisaran Biru Biru sing kabut ing Jamaika, kopi Jamaica Blue Mountain duwe rasa unggul sing ora ana tandhingane lan kalebu ing kabeh restoran khusus, kafe gaya Prancis, ruang tunggu, stasiun kopi swalayan, lan layanan kamar sing nyenengake.

Cara telas kanggo nglipur ing dharatan lan banyu

Saka klumpukan apik nganti acara sing nyenengake, ora ana sing mbuwang pesta kaya Sandal amarga ing kene saben wengi ana perayaan. Ana tenis, awan lan wengi, ing lapangan cahya sing diubengi kembang tropis sing wangi lan angin adhem sing mili liwat wit-witan sing menjulang; kroket ing pekarangan warna-warni zamrud; lan bola voli ing wedhi alus bantal. Ing Sandal, ora ana watesan apa sing bisa sampeyan lakoni.

Island Route nawakake wisata petualangan mewah sing wiwit nyenengake lan nyenengake sedhih. Ora preduli apa kacepetan sing dikarepake, tamu bakal entuk pemahaman wong jero lan perspektif anyar babagan swarga sing apik iki sing diarani Sandal dadi omah.

Area kolam wis dibentuk maneh kanggo njupuk kauntungan saka lanskap tropis sing sultry ing pulau kasebut, lan ora ana papan sing luwih jelas dibanding kolam renang sisih samodra Resor. Ing wayah awan, pemandangan kasebut mung nggumunake kanthi kolam tanpa ujung tanpa wates sing bisa dicampur kanthi mulus ing cakrawala. Ayo wengi, jugangan geni sing apik lan fitur geni bakal malih dadi kolam renang ruangan sing gedhe.

Langsung lunga lan nikmati macem-macem olahraga banyu sing kalebu kabeh. Kanthi peralatan sing paling apik, staf profesional, lan lokasi tropis sing ora ana tandhingane, para tamu bisa milih mabur nyebrangi banyu - didhukung dening angin, motor, utawa kekuatan otot - utawa nyilem ing ngisor permukaan sing murni.

Nyilem skuba ing Sandal pancen nawakake peralatan paling apik kanggo para tamu, staf, lan situs nyilem sing ora bisa dipercaya - kabeh kalebu. Saka regulator, BCD, topeng, snorkeling, sirip, lan tank nganti kapal diesel kembar paling canggih saka Newton lan pandhuan ahli saka profesional penyelam bersertifikat PADI, Sandal ngurus kabeh.

Layanan pribadi sing ora ana tandhingane, malah pelayan

Ing Sandal, kabeh hadiah diwenehake. Saka bellhops nganti para tunggu nganti bartender, kabeh tips kudu diurus. Rasakake keramahan industri sandal Resorts lan layanan khusus lan tinggalake dompet ing omah. Mung butler pribadi sing diijini nampa tips.

Layanan Butler sing durung pernah ana ing Sandal, mung kasedhiya ing level paling dhuwur, nyedhiyakake tamu lan standar mewah sing paling dhuwur lan ora bisa dibayangake, ing saben kabutuhan diantisipasi.

Manjakan lan romansa

Pengalaman Termasuk Kemewahan diwiwiti ing Club Sandals, papan sing kebak karo hak istimewa sing luar biasa, pengalaman unik, lan layanan luar biasa kanggo tamu concierge ing Sandals Resorts. Keramahan asli pancen wis ditemtokake maneh, saengga para tamu bisa nikmati layanan siji-sijine lan istirahat lengkap ing kenyamanan ruang santai sing apik.

Ritual Eropa klasik ditafsirake kanthi cara khas Karibia ing Red Lane Spa eksklusif ing Sandals Grenada. Para tamu bakal nemokake rasa tentrem sing unik kanthi pilihan layanan eksklusif sing dilebokake karo produk botani, ngowahi kekarepan batin dadi perjalanan sing ditemokake dhewe kanthi tanpa wates.

Pesta tujuan sing kalebu kabeh ing Sandals ora kuwatir amarga ngrancang, menehi tamu luwih akeh wektu kanggo ngrasakake wektu kasebut. Paling apik, malah pesta uga kalebu!

Sandal Grenada mung kari sawetara minggu maneh, kanthi cara sambutan kanggo nikmati liburan kaya sing diramalake - kanthi kabeh perkara sing dirawat lan santai lan nyenengake sing nyenengake lan ya ora dikarepake.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.