Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Klompok Pariwisata TAAI karo Pariwisata Gujarat

Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) bubar nganakake Konferensi Pariwisata wiwit tanggal 9-12 Maret 2021, diatur kanthi asosiasi Pariwisata Gujarat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara kasebut diatur kanggo ndhidhik anggota perdagangan lelungan lan promosi Gujarat minangka tujuan pariwisata kanggo turis domestik lan mlebu.
  2. Inisiatif iki kanggo mesthekake para anggota wis kenal karo wilayah kasebut kanggo promosi lan nguripake promosi pariwisata.
  3. Anggota TAAI kudu siyap karo ide lan strategi sing luwih anyar kanggo njamin pariwisata menyang India bisa difasilitasi kanthi lancar.

Konferensi Pariwisata TAAI nyumurupi anggota saka 20 wilayah lan bab ing saindenging India melu acara 3 wengi, 4 dina ing Kevadia. Acara kasebut diatur kanggo ndhidhik para anggota perdagangan plancongan lan promosi Gujarat minangka tujuan pariwisata kanggo turis domestik uga turis, ujare Presiden TAAI, Ibu Jyoti Mayal. Anggota perdagangan ngalami masa-masa tantangan amarga pandemi COVID-19 lan iki menehi kesempatan supaya dheweke bisa nggunakake transformasi lan kemampuan njelajah, ujare.

Wakil anggota ngalami akomodasi lan fasilitas ing Tent City 1 lan Tent City 2 ing Kevadia bebarengan karo plancongan nedha bengi sore ing sadawane Kali Narmada kanthi nedha bengi ing 2 klompok. Dolan maring patung paling dhuwur ing jagad iki ing Patung Kesatuan (SoU), Jungle Safari, Proyek Bendungan Sardar Sarovar, Lembah Kembang, lan Taman Kaktus & Kupu Kupu ditindakake. Patung Persatuan sing nggambarake Iron Man India, Sardar Vallabh bhai Patel, ditujokake kanggo menehi inspirasi marang generasi kanthi sesanti Sardar Patels babagan persatuan, patriotisme, pertumbuhan inklusif, lan pamrentahan sing apik. Delegasi uga ngunjungi 5 kebon ing Arogya Van (Taman Herbal) sing nuduhake macem-macem tanduran obat lan lanskap sing gegandhengan karo kesehatan. Anggota uga ngunjungi ajang belanja budaya Ekta Mall ing wilayah SoU.

Inisiatif TAAI iki yaiku supaya para anggota wis kenal karo wilayah kasebut kanggo promosi Dekho Apna Desh lan nguripake promosi pariwisata domestik lan inbound liwat katrampilan lan pengalaman pribadi, ujare Wakil Presiden Jay Bhatia.

Sesi bisnis setengah dina diatur tanggal 11 Maret 2021, sing diandharake dening Hon. Menteri Pariwisata, Pamrentah saka India, Shri Prahlad Singh Patel, liwat pesen video. Dheweke nampani inisiatif saka TAAI, sing wis dadi conto positif babagan sejarah amarga ganti jaman. Dheweke nambahake manawa keanggotaan TAAI duwe kabeh aspek organisasi profesional turisme lan mbesuk tanggung jawab lan tantangan bakal nambah nalika turis mlebu miwiti kunjungan ing India. Anggota TAAI kudu siyap duwe ide lan strategi sing luwih anyar kanggo njamin pariwisata menyang India difasilitasi kanthi lancar, jarene.

Jenu Devan, Komisioner Pariwisata lan Pariwisata MD-Gujarat, pidato konklaf liwat panggilan video langsung, ing endi dheweke negesake inisiatif pamrentah kanggo promosi Gujarat menyang jagad iki lan matur nuwun marang panitia TAAI amarga nggawa anggota menyang SoU, ing Gujarat lan uga njamin dhukungan lan dorongan lengkap kanggo para anggota kanggo promosi Gujarat minangka tujuan sing sehat.

Hon. Sekretaris Jenderal, Pak Bettaiah Lokesh menehi ringkesan babagan sesi bisnis sing negesake manawa, ucapan jabatan kasebut minangka pambuka lan visi kanggo para anggota Pariwisata Domestik dening Presiden Jyoti Mayal. Diskusi panel moderat dening Wakil Presiden Jay Bhatia babagan Bharat ka Vikas - Nguatake Pariwisata Domestik, duwe panelis kaya Dr. Achyut Singh Jt. General Manager- Railway India (IRCTC) sing ngomong babagan nyambungake turis nganti mil lan kepiye para anggota TAAI bisa promosi paket ril menyang para pelancong ing saindenging India. Presentasi uga digawe dening Dr. Singh supaya anggota ndaftar lan nyambung karo IRCTC. Pak Ajay Kumar Wadhawan, Kepala Sales ing Air Asia India melu panel kasebut kanthi nyebutake pandangan bandara sing luwih anyar lan konektivitas udara ing bandara sing luwih cilik ing India. Presiden TAAI sing kepungkur, Pak Balbir Mayal mratelakake panemume babagan owah-owahan dinamika pariwisata lan pariwisata ing sawetara dekade kepungkur lan kepiye India dadi tujuan wisata utama ing donya kanthi inisiatif gabungan TAAI babagan katrampilan lan kemampuan pendidikan. karo papan pariwisata negara, maskapai penerbangan, jalur kereta api, lsp.

Banjur diterusake diskusi babagan panel "Where Winners Play" sing moderat dening Pak Ashish Gupta, Pendhiri - Strategi Pluto lan CEO Konsultasi IMAN. Perdebatan sehat karo IATA lan fungsine yaiku karo Pak Rodney Dcruz, Asst. Direktur IATA sing menehi pandangan, persepsi lan masa depan IATA. HSG, Bettaiah Lokesh makili TAAI lan vokal makili masalah inti saka anggota IATA lan maskapai. Pak Sunil Kumar Rumalla, Presiden UFTAA menehi pandangan global babagan tantangan sing diadhepi para agen ing saindenging jagad karo IATA lan menehi rekomendasi sing menehi saran kanggo IATA supaya bisa urip perusahaan penerbangan uga agen.

Diskusi sing dimoderasi dening Pak Amish Desai, Ketua TAAI Karnataka Bab karo Ibu Parineeta Sethi, Kepala Editor & Penerbit Pinnacle Connect, perusahaan media terkemuka kanthi kesejahteraan lan kemewahan karo Ibu Vasdha Sondhi, MD Om Marketing. Ibu Jyoti Mayal, Dewan Keterampilan Pariwisata lan Perhotelan (THSC) uga melu panel ngrembugake kepuasan Pelanggan ing pariwisata liwat teknologi, pemasaran lan ketrampilan. Kanthi keahliane ing dodolan, pemasaran, PR lan media sosial, teknologi lan pangembangan katrampilan, panelis menehi saran kepiye supaya anggota TAAI sing berkembang saiki kudu ngupayakake lan diberdayakake kanthi kabeh katrampilan kajaba pengiriman layanan. Dheweke uga nganyari prakarsa WITT (Wanita ing TAAI lan Plancongan) mbesuk, ing kana TAAI bakal menehi bali menyang masyarakat lan nguatake para wanita dadi wirausahawan kanthi trampil lan ngupayakake India dadi tujuan pariwisata sing aman lan aman.

Ngapresiasi upaya lan inisiatif Pamrentah Gujarat lan Pariwisata Gujarat kanggo ngundang TAAI lan anggotane menyang SoU, Hon. Bendahara Nasional-TAAI, Pak Shreeram Patel nalika menehi panuwun menehi penekanan marang peranan TAAI ing pertumbuhan lan pengembangan perdagangan. Dheweke matur nuwun marang sesanti Hon. Menteri Pariwisata Mr. Jawahar bhai Chavda, sing bareng Sekretaris Utama Sekretaris - Gujarat, Ibu Mamta Verma, Pariwisata Komisaris lan MD Pariwisata Gujarat, Pak Jenu Devan lan Pak Nirav Munshi - Komersial Manajer (Perjalanan & Pemasaran) bebarengan karo pejabat liyane menehi dhukungan kanggo TAAI. Dheweke uga matur nuwun marang Indigo Airlines sing dadi maskapai tunggal sing njamin para delegasi saka saben pojok India sing nyambung menyang Gujarat kanggo konklaf iki.

Klompok liyane ing saindenging negara bakal diatur karo dewan Pariwisata Negara ing wektu sing cedhak, sing bakal ndidik, trampil, lan nguatake anggota perdagangan TAAI kanggo promosi India Luar biasa, ujare Ibu Jyoti Mayal.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email