Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

2021 Antigua Klasik Yacht Regatta dibatalake

Kanggo kapal pesiar klasik sing wis ana ing Antigua, kita ngarep-arep nganakake pelayaran informal mung akhir minggu ing akhir April taun iki

Print Friendly, PDF & Email
  • Antigua Klasik Yacht Regatta minangka acara pelayaran klasik utama ing Karibia sing narik akeh Klasik saben taun
  • Virus COVID lan protokol nggawe 2021 Antigua Klasik Yacht Regatta ora bisa ditindakake
  • Penyelenggara Regatta ngarep-arep kabeh bakal bali dadi normal ing taun 2022

Ketua lan panitia Antigua Klasik Yacht Regatta nerbitake pratelan ing ngisor iki:

"Kita ngarep-arep supaya kabeh bisa lelayaran, nanging virus COVID lan protokol kasebut ndadekake ora bisa ditindakake.

Ketua Antigua Klasik Yacht Regatta, Carlo Falcone lan panitia mutusake mbatalake ACYR 2021 lan ngarep-arep kabeh bakal bali normal ing taun 2022. Kanggo kapal pesiar klasik sing wis ana ing Antigua, kita ngarep-arep nganakake pelayaran informal mung akhir minggu ing akhir April taun iki lan informasi luwih lengkap babagan sing bakal ditindakake yen bisa digunakake. 

Muga-muga bisa nampani sampeyan kabeh ing Antigua ing mangsa ngarep. ”

Antigua Classic Yacht Regatta minangka acara pelayaran klasik utama ing Karibia sing narik akeh Klasik saben taun saka saindenging jagad. Ing edhisi kaping 33 taun ngarep, acara kasebut bakal nikmati macem-macem pesaing kalebu kerajinan tradisional saka pulau-pulau, ceret klasik, klasik lan bersejarah, sloops, schooners lan yawls sing nggawe akeh armada, Kapal Tinggi lan Semangat sing anyar dibangun Kapal pesiar tradisional lan kelas Naga.

Print Friendly, PDF & Email