Breaking News Internasional Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kabeh sing Sampeyan Perlu Diketahui Babagan Gelembung Plancongan Hong Kong Singapura

Kabeh sing Sampeyan Perlu Diketahui Babagan Gelembung Plancongan Hong Kong Singapura
gambar1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pamrentah Hong Kong lan Singapura wis diskusi lengkap babagan gelembung perjalanan udara ing antarane rong negara kasebut. Gelembung iki bakal ngangkat watesan karantina supaya lelungan bisa digawe luwih gampang lan wiwit suwe saya apik.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika diskusi iki wis suwe, sawetara kedadeyan saya suwe nalika ana akeh kasus coronavirus Hong Kong. Nalika kabeh dadi luwih apik, gelembung perjalanan udhara katon maneh, lan rinciane bakal diumumake kanthi singkat.

Komisi Pariwisata Hong Kong, sawijining badan ing sangisoré Biro Perdagangan lan Ekonomi kutha, nerbitake pratelan manawa sanajan gelembung perjalanan udara wis ditundha amarga wabah kasebut ing Hong Kong, pamrentah saka rong kutha kasebut "wis komunikasi babagan iki. ”

"Coronavirus novel bisa uga ora bisa ilang, lan kita kudu sinau urip lan adaptasi karo normal. Masyarakat kudu siyap manawa wabah lokal skala cilik bisa dihindari saka wektu ke wektu. Langkah-langkah jarak sosial bisa uga dikencengi, "ujare.

Kanggo sampeyan sing wis ngrencanakake lelungan utawa duwe rencana sing tundha amarga udhara, watesan perjalanan pungkasane bisa seneng. Dadi, sadurunge kedadeyan panas, coba dakcritakake kabeh perkara sing kudu sampeyan ngerteni babagan gelembung perjalanan udara sing mentas dilebokake, apa sing ditindakake, apa mupangate sampeyan, lan langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya bisa mabur kanthi aman. Dadi, tanpa mikir maneh, ayo terusake.

Napa Pilih Rong Negara Iki?

Wangsulan: Bab ingkang paling penting sing kudu sampeyan pikirake yaiku sing istimewa babagan Hong Kong lan Singapura, mula kalorone negara kasebut mutusake larangan larangan lelungan kasebut. Beda karo negara-negara liyane ing saindenging jagad, Hong Kong lan Singapura uga sukses ngemot virus corona.

Langkah-langkah sing ditindakake dening negara kasebut njamin ora ana wabah utama pandemi kasebut. Nalika Singapura wis duwe pengaturan lelungan karo negara liya, dheweke isih durung ngidini mlebu pengunjung kanggo plancongan kanthi santai.

Kemitraan iki karo Hong Kong minangka salah sawijining jinis, amarga para plancong bisa gampang njaluk visa saka negara kasebut lan bisa lelungan kanthi seneng-seneng. Keputusan kasebut dijupuk sawise ditrapake kanthi tliti lan panliten data babagan jumlah kasus coronavirus sing sithik ing kaloro negara kasebut.

Nanging, gelembung perjalanan udara ora njamin apa-apa, amarga watesan bisa ditindakake kapan wae. Miturut Ong Ye Kung, menteri transportasi ing Singapura, gelembung perjalanan kasebut gumantung banget karo data wektu nyata. Sanalika kasus kasebut wiwit tuwuh, gelembung kasebut bakal ditanggepi langsung.

Sapa sing bisa lelungan kanthi gelembung?

Alesan kenapa gelembung udara efektif banget ing tumindak yaiku amarga ana sarat sing tepat. Sapa wae sing wis nginep ing Hong Kong utawa Singapura sajrone 14 dina kepungkur, bisa lelungan menyang negara kasebut.

Nanging, dheweke bakal diidini yen bisa menehi tes PCR negatif sing paling ora ditindakake 72 jam sadurunge budhal. Dadi, yen sampeyan pengin lelungan menyang utawa saka Hong Kong lan Singapura, sampeyan kudu duwe tes PCR.

Kajaba iku, sampeyan kudu ndhaptar Air Travel Pass lan memesan pasar penerbangan gelembung khusus sing diwenehi label gelembung bebarengan karo njupuk visa menyang negara tujuan. Sampeyan kudu ngirimake deklarasi kesehatan sadurunge mangkat lan sawise tekan, sing bisa ditindakake kanthi gampang liwat ponsel.

Maskapai endi sing bisa digunakake kanggo lelungan?

Salah sawijining prekara paling penting sing kudu sampeyan ngerteni yaiku kalorone negara mung ngidini para penumpang lelungan liwat sawetara maskapai khusus. Dadi, sadurunge sampeyan pesen tiket, sampeyan kudu mriksa manawa maskapai sing dipilih milih opsi gelembung perjalanan udara utawa ora.

Yen sampeyan golek maskapai sing nawakake Hong Kong Singapore Travel Gelembung, sampeyan bisa ngeklik link kasebut. Cathay Pacific ngoperasikake penerbangan gantian ing antarane rong negara, lan sampeyan bisa kanthi gampang lelungan tanpa ana masalah sing ora perlu.

Saiki, ana sawetara implementasine babagan pirang-pirang penumpang sing diijini lelungan. Pamrentah Hong Kong mung menehi idin kanggo 200 penumpang saben dina, saengga nggawe penerbangan paling apik rada angel. Nanging, nalika kahanan dadi luwih apik, watesan bakal ditambah dadi 400 penumpang saben dina.

Kepiye Tes Bakal Nindakake?

Yen sampeyan mabur saka Hong Kong menyang Singapura, sampeyan mung kudu nyoba sepisan yaiku 72 jam sadurunge mangkat. Sawise mlebu ing Singapura, sampeyan ora prelu nyoba tes PCR liyane ing bandara.

Nanging, yen sampeyan pengin lelungan saka Singapura menyang Hong Kong, luwih akeh larangane. Kanggo njaluk mriksa PCR sadurunge budhal udakara 72 jam sadurunge pesawat, sampeyan kudu nyoba tes PCR liyane sawise mlebu bandara Hong Kong.

Tes lan asil udakara meh patang jam, lan para penumpang kudu ngenteni. Nalika pamrentah Hong Kong lagi nyoba tes anyar sing mbutuhake wektu nganti 30 menit, asil isih ana ing proses uji coba lan bisa uga butuh wektu akeh.

Pira Negara Liyane sing Bisa Dituju ing Gelembung?

Sampeyan kudu eling yen gelembung iki mung ditrapake yen sampeyan lelungan antarane Singapura lan Hong Kong. Nanging, yen sampeyan teka saka negara liya lan pengin lunga menyang Hong Kong lan Singapura sajrone gelembung, sampeyan isih bisa nindakake yen sampeyan nindakake kabijakan.

Sampeyan kudu ngrampungake kabeh kriteria eligibility bebarengan karo wektu minimal tinggal 14 dina supaya sampeyan kepenak lelungan sajrone gelembung. Yen para plancong isih ngalami coronavirus sajrone pesawat, pamrentah sing dituju bakal mbayar biaya lengkap lan ngatasi perawatan medis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.