24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Beijing sing dadi 60 bandara paling aman ing jagad kanggo lelungan COVID-19

Beijing sing dadi 60 Bandara paling aman kanggo lelungan COVID-19
Airport
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandara Internasional Ibu Kota Beijing minangka bandara paling aman ing donya, Dubai ing Timur Tengah, Amsterdam ing Eropa; Philadephia ing Amerika Utara; Singapura ing Asia Wétan Kidul; Sydney ing Australia; lan Lima ing Peru.
Deleng dhaptar 60 bandara paling aman lan temokake babagan bandara paling aman ing donya. Kaget iku ing Jerman.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa bandara ing donya sing entuk skor keamanan 4.0-4.4 dianggep minangka skor paling dhuwur saiki kanggo ngevaluasi keamanan bandara nalika lelungan sajrone COVID-19
  2. Protokol keamanan COVID-19, kenyamanan para plancong, lan keunggulan layanan minangka ukuran pangukuran
  3. Riset independen Barometer Aman nyedhiyakake alasan kanggo rating iki.

 Amarga industri penerbangan nyepetake taun-taun pemulihan kanggo nggayuh level pra-pandemi, ana kesempatan langsung kanggo nggawe model berkelanjutan lan mbentuk masa depan penerbangan. Bandara terus berkembang lan nandur modal ing prasarana, kanggo njaga kesejahteraan garis depan lan staf operasional lan menyang pengalaman penumpang.

Barometer Perjalanan Aman ngeculake asil riset Februari menehi skor saka 1.0 nganti 5.0

57 bandara tekan skor saka 4.0 dadi 4.5 lan dianggep pangkat ing ndhuwur keamanan bandara sajrone lelungan COVID-19

  1. Bandara Internasional Ibu Kota Beijing, China 4.5
  2. Bandara Internasional Dubai, UAE: 4.4
  3. Bandara Internasional Hamad Doha, Qatar: 4.4
  4. Bandara Schiphol Amsterdam, Walanda: 4.4
  5. Bandara Istanbul, Turki: 4.3
  6. Bandara Paris Charles de Gaulle: 4.3
  7. Bandara Internasional Philadelphia, PA, USA 4.3
  8. Bandara Haneda, Tokyo, Jepang 4.3
  9. Bandara Changi Singapura, Singapura: 4.3
  10. Bandara Internasional Hartsfield Jackson Atlanta, GA, USA: 4.3
  11. Bandara Internasional Boston Logan, MA, USA: 4.3
  12. Bandara Internasional Newark Liberty, NJ, USA: 4.3
  13. Bandara Internasional Chhatrapati Shivaji Maharaj, Mumbai, India: 4.3
  14. Bandara Internasional Toronto Pearson, ONT, Kanada 4.3
  15. Bandara Internasional O'Hare, Chicago, IL, USA: 4.3
  16. Bandara Heathrow, London, UK: 4.2
  17. Bandara Internasional Athena, Yunani: 4.2
  18. Bandara Frankfurt, Jerman: 4.2
  19. Bandara Internasional Indira Gandhi, Delhi, India: 4.2
  20. Bandara Internasional Kuwait: 4.2
  21. Bandara Birmingham, Inggris: 4.2
  22. Bandara Fiumicino Leonardo da Vinci, Roma, Italia: 4.1
  23. Bandara Internasional King Abdulaziz, Jeddah, Arab Saudi: 4.1
  24. Bandara Bologne Guglielmo Marconi, Italia: 4.1
  25. Bandara Internasional Los Angeles, CA, USA: 4.1
  26. Bandara Internasional Calgary, Kanada: 4.1
  27. Bandara Internasional Kempegowda, Bangalore, India 4.1
  28. Bandara Internasional Montreal Pierre Elliott Trudeau, QU, Kanada: 4.1
  29. Bandara Internasional Dallas Fort Worth, TX, USA 4.1
  30. Bandara Internasional John F Kennedy, New York, USA: 4.1
  31. Bandara Internasional Adelaide, Australia 4.1
  32. Bandara Internasional Huntsville, AL, USA: 4.1
  33. Bandara Internasional Phoenix Sky Harbor, AZ, USA: 4.1
  34. Bandara Internasional El Dorado, TX, USA: 4.0
  35. Bandara Internasional San Francisco, CA, USA: 4.0
  36. Bandara Internasional Duesseldorf, Jerman: 4.0
  37. Bandara Manchester, Inggris: 4.0
  38. Paris Orly, Prancis: 4.0
  39. Bandara Bordeaux, Prancis: 4.0
  40. Bandara Budapest, Hongaria: 4.0
  41. Bandara Internasional Daniel K Inouye, Honolulu, HI, USA: 4.0
  42. Bandara Glasgow, UK 4.0
  43. Bandara Cote D'Azur sing apik: 4.0
  44. Bandara Internasional Denver, CO, USA: 4.0
  45. Bandara Internasional Chengdu Shuangliu, China: 4.0
  46. Bandara Sydney, Australia: 4.0
  47. Bandara Internasional Jorge Chavez, Lima, Peru: 4.0
  48. Bandara Copenhagen, Denmark: 4.0
  49. Bandara Love Field Dallas, TX, USA: 4.0
  50. Bandara Zurich, Swiss: 4.0
  51. Bandara Internasional Miami: 4.0
  52. Bandara Internasional Winnipeg James Armstrong Richardson, Kanada: 4.0
  53. Bandara Perth, Australia: 4.0
  54. Bandara Internasional GMR Hyderabad: 4.0
  55. Bandara Internasional Seattle Tacoma, WA, USA: 4.0
  56. Bandara Internasional Cochin, India
  57. Bandara Internasional Munich, Jerman: 4.0
  58. Bandara Internasional Pudong Shanghai, Cina: 4.0
  59. Bandara Internasional Minneapolis Saint-Paul: MI, USA: 4.0
  60. Bandara Internasional Wina, Austria: 4.0

Bandara paling murah kanthi skor 1.4 parah yaiku Bandara Dortmund ing Jerman.

Barometer Plancongan Aman yaiku perusahaan teknologi wisata sing operasi ing prapatan plancongan lan kesehatan. Umpan konten adhedhasar API kalebu inisiatif kesehatan & safety COVID-19 saka 2,000+ pemasok ing 10 vertikal industri perjalanan, lan syarat kedatangan wisatawan kanggo 150+ negara. Khusus, Barometer Plancongan Aman nglacak 34 inisiatif ing 474 bandara. Inisiatif kasebut diwenehake menyang telung sub-kategori - Protokol Keamanan COVID-19, Kenyamanan Wisatawan, lan Keunggulan Layanan. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.