Dewan Pariwisata Afrika Australia Breaking News Bhutan Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Donya Nampilake Kasenengan Pariwisata

Print Friendly, PDF & Email

Jaringan Pariwisata Dunia, Planet Happyness, Institut Internasional kanggo Perdamaian Liwat Pariwisata, lan SunX teka bebarengan kanggo Dina Bahagia Pariwisata PBB - lan acara kasebut dituduhake.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki yaiku Hari Kebahagiaan Pariwisata PBB dina Setu lan Jaringan Pariwisata Dunia diundang Planet Kasenengan, ing Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata lan SunX kanggo mitra ing webinar kanggo nerangake lan nyebar kabegjan ing saindenging jagad pariwisata. Ewonan wong ing saindenging jagad nonton sajrone 3 jam kenapa Seneng sukses dadi Pariwisata.

456 pimpinan pariwisata ing saindenging jagad sing ndhaptar webinar iki, kalebu Dorji Dhradhul · Direktur Jenderal Dewan Pariwisata Bhutan. Bhutan minangka negara sing diwiwiti Kebahagiaan Pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.