Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel anyar mbukak ing Brussels Tengah

Hotel anyar mbukak ing Brussels Tengah
Hotel anyar mbukak ing Brussels Tengah
ditulis dening Harry Johnson

Merek dijadwalake bakal terus berkembang internasional kanthi properti sing bakal dibukak ing Budapest, San Francisco, uga properti tambahan ing Belize ing pungkasan taun iki

Print Friendly, PDF & Email
  • Properti anyar ana ing jantung Brussels, cedhak karo pirang-pirang landmark ibukota
  • Hotel Avenue Louise Brussels, Merek Dagang dening Wyndham dikelola dening perusahaan manajemen hotel multi-pasar HCI
  • Trademark Collection by Wyndham dirancang kanggo para plancong sing golek akomodasi sing khas lan bisa dituju ing tujuan sing digoleki

Wyndham Hotels & Resorts ngumumake mbukak Hotel Avenue Louise Brussels, Koleksi Merek Dagang pertama dening hotel Wyndham ing Belgia. Properti anyar kasebut ana ing jantung Brussels, cedhak karo akeh landmark lan atraksi ibukota, dadi tujuan sing apik kanggo para plancong sing pengin njelajah sejarah lan budaya kutha. Diduweni dening Atom Hoteles lan dikelola dening Hotel Collection International (HCI), hotel gaya kasebut ngalami perbaikan $ 3.1 yuta lan dijadwalake bakal dibukak mengko wulan iki.

Koleksi Merek Dagang kanthi tambahan anyar Wyndham ing Belgia minangka sing paling anyar ing lintasan pertumbuhan merek ing saindenging jagad suwene patang taun kepungkur, kanthi 113 hotel ing AS, Kanada, Belize, Mexico, Sint Maarten, Curacao, Australia, Jerman, Austria, Swiss lan saiki Belgia.

Christian Michel, Wakil Presiden Pembangunan Eropa, Hotel Wyndham & Resor ujar: "Opening anyar iki minangka langkah sing nyenengake kanggo ngembangake Koleksi Trademark dening portofolio Wyndham ing Eropa lan ing saindenging jagad. Merek Merek Dagang minangka bagean penting saka strategi konversi. Iki nggawa kemampuan lan kemampuan kelas internasional sing kuat kanggo para hoteler independen sing ngupayakake kauntungan kompetitif perusahaan perhotelan global. Wutah kasebut minangka bukti yen ora ana tandhingane pangenalan Wyndham, sing dadi penting banget nalika para pelancong golek merek sing dheweke kenal lan dipercaya nalika siyap lelungan maneh. " 

Sebastian Lodder, CEO HCI nambahake: "Koleksi Merek Dagang dening Wyndham minangka konsep sing apik banget sing ora ana loro hotel sing padha. Kita seneng banget bisa kerja bareng Hotel & Resor Wyndham ing hotel kaping papat ing sangisore salah sawijining merek lan bakal menehi tandha khas dhewe ing merek alus sing berkembang cepet iki. Kita ngarep-arep bisa nggunakake skala Wyndham, macem-macem layanan, lan program kasetyan kelas dunia lan nyambut tamu saka saindenging jagad menyang Hotel Avenue Louise Brussels. ”

Hotel Avenue Louise Brussels, Trademark Collection by Wyndham dununge ana ing salah sawijining daerah sing paling populer ing kutha iki, jarak meter saka distrik blanja Avenue Louise sing trendi, lan ing jarak adoh saka akeh obyek wisata apik kayata Grand-Place sing bersejarah, Museum Horta, uga patung Manneken Pis sing misuwur. Wilayah lokal nawakake para tamu bar, restoran lan bistro tradisional, kabeh jarak adoh saka hotel. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.