Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Star Alliance bakal nggawe Pusat Keunggulan ing Singapura

Star Alliance bakal nggawe Pusat Keunggulan ing Singapura
Star Alliance bakal nggawe Pusat Keunggulan ing Singapura
ditulis dening Harry Johnson

Pusat Keunggulan Anyar dadi dimensi penting posisi Aliansi kanggo menehi strategi pasca-Coronavirus

Print Friendly, PDF & Email
  • Kabeh bisnis mbayangake maneh jagad pasca-pandemi sing diganti dhasar dening COVID-19
  • Singapura dipilih adhedhasar akses menyang inovasi lan daya saing global
  • Kantor Singapura bakal nglengkapi kantor sing wis suwe ana ing Frankfurt, Jerman

Star Alliance bakal nggawe kantor manajemen ing negara bagian Singapura ing pungkasan taun iki.

Iki minangka keputusan sing dijupuk dening Chief Executive Board, sing kalebu Chief Executive Officer saka 26 maskapai anggota, sing nganggep Pusat Keunggulan anyar minangka dimensi penting posisi Aliansi kanggo ngatur strategi pasca-Coronavirus, lan tetep inovatif, tangguh lan lincah.

Kabeh bisnis mbayangake maneh jagad pasca-pandemi sing dhasar diganti dening COVID-19, lan gangguan sing gegandhengan karo jaringan global, ekonomi, lan mata pencaharian akeh. Akibat reaksi donya tumrap COVID-19 minangka efek sing ora stabil sing ditrapake ing penerbangan. Keputusan kasebut kanggo mbuktekake Aliansi mbesuk digawe ing latar mburi iki.

Efektif, star Alliance bakal njaga rong pusat keunggulan internasional, selaras karo karakter global Aliansi.

Kantor Singapura bakal nglengkapi kantor sing wis suwe ing Frankfurt, Jerman lan bakal fokus kanggo maju strategi ing pengalaman pelanggan digital. Loro anggota Aliansi, Lufthansa lan Singapore Airlines, wis nggawe pusat inovasi ing Kutha, entuk manfaat liyane nalika Aliansi terus nggawe inovasi pengalaman pelanggan digital sing anyar.

Singapura dipilih adhedhasar kriteria sing dianggep, kayata akses menyang inovasi lan daya saing global. Singapura uga nduweni peringkat paling gampang amarga gampang nindakake bisnis dening Bank Dunia kanthi konsisten lan wis dadi negara paling kompetitif ing saindenging jagad ing sawetara kesempatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.