Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange: Benua kudu nglindhungi budaya kita

Wakil Presiden Jaringan Pariwisata Dunia
  • Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange nyathet tanggal 20 Maret, Dina La Francophonie internasional
  • Presiden Alain St.Ange ora ragu-ragu ngrebut energi berbahasa Prancis sing nyenengake iki lan njaluk Benua nuduhake tekad lan kreativitas
  • Alain St.Ange: kita bakal bisa nglindhungi lan njaga keragaman budaya sing unik

Ing dina iki tanggal 20 Maret, Dina Francofonie internasional, Presiden Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange mengeti kabeh negara lan negara sing nganggo basa Prancis ing saindenging jagad lan kanca-kanca padha ngrayakake. Dheweke ngelingi manawa jagad iki nglawan pandemi COVID-19 suwene setaun, lan nambahake manawa krisis kesehatan iki amarga ngganggu kebiasaan lan mekanisme sing mantep durung ngindhari industri pariwisata.

Ing acara sing nyenengake iki, sing diandharake kanthi tema pangarep-arep lan tumindak "Wanita berbahasa Perancis, wanita sing tangguh", Presiden Alain St.Ange ora ragu-ragu ngrebut energi berbahasa Prancis sing nyenengake iki lan njaluk Benua nuduhake tekad lan kreativitas ing supaya menehi makna lan nilai kawicaksanan lan pengetahuan para nenek kita, ibu lan sedulur kita sing uga dadi penjaga lan pembawa tradhisi lan budaya kanggo para pengunjung lan generasi mudha.

Iki uga amarga kita bakal bisa nglindhungi lan njaga keragaman budaya sing unik, yaiku nilai universal sing kita kabeh bangga.

Présidhèn du Conseil du Tourisme saiki, Alain St-Ange, negesake kanggo benua sing nglindhungi budaya sadurunge saka Prancis ing Journée de la Francophonie.

Sabanjure tanggal 20 mars, Journey Internationale de la Francophonie, lan Président du Conseil du Tourisme pour l'Afrique Alain St.Ange wis diwenehi Etats lan mbayar francofone kanggo koin quatre saka pirang-pirang dina lan uga ora bisa dilalekake. Iki minangka rapot sing bisa digunakake kanggo nggawe COVID-19 lan uga menehi komentar kanggo nggawe sanitaire ing bouleversant lan habitat lan les mécanismes sing bisa digunakake kanggo turisme. 

Wusana ing acara kasebut yaiku conto-conto paling anyar «Frances Frones, femmes résilientes», lan Présidhèn Alain St.Ange kanggo mbahas iki kanggo menehi komentar babagan francophone lan lancer kanggo aplikasi ing Benua de détermination lan de créativité afin de donner sens lan valeur à la sagesse lan aux savoir-faire de nos grand-mères, nos mères lan nos sœurs lesquelles sont aussi les ferventes gardiennes lan passeuses de tradisyon lan budaya ing visiteurs lan nos jeunes générations . 

Sampeyan bisa ngerti yen sampeyan ora nate teka ing kene lan nggawe macem-macem budaya sing beda-beda, ora bisa digunakake kanthi universal lan ora ana sing menehi semangat.

Dewan Pariwisata Afrika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan