Kepiye maneh turis sing mengaruhi hotel Hawaii

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Tingkat Pendhudhukan Hotel Hawaii: Apa Bencana

Sanajan turis saya akeh sing teka ing Hawaii, hotel ing saindenging negara ing wulan Februari 2021 nglaporake penurunan pendapatan saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan dibandhingake karo Februari 2020 amarga pariwisata terus dipengaruhi dening COVID- 19 pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Survei kasebut nyakup 148 properti utawa 81.4 persen kabeh properti panginepan lan 86.0 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih.
  2. Sajrone wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandhiri 10 dina wajib Negara.
  3. Bathi kamar hotel Hawaii ing saindenging negara isih mudhun dadi $ 111.2 yuta (-72.1%) ing wulan Februari.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Divisi Penelitian Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), hotel Hawaii ing saindenging negara RevPAR mudhun dadi $ 79 (-69.9%), ADR mudhun dadi $ 259 (-16.5%), lan pendhudhuk mudhun dadi 30.5 persen (- 54.0 poin persentase) ing wulan Februari 2021. Temuan laporan nggunakake data sing dikompilasi dening STR, Inc., sing nganakake survey hotel paling gedhe lan paling lengkap ing Kepulauan Hawaii. Kanggo wulan Februari, survey kalebu 148 properti sing nuduhake 43,266 kamar, utawa 81.4 persen kabeh properti panginepan lan 86.0 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Sajrone wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya liwat program Travel Safe ing negara kasebut. Kabeh lelungan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii. County Kauai terus nolak partisipasi ing program Aman Plancongan negara, dadi wajib kabeh turis trans-Pasifik menyang Kauai karantina nalika teka kajaba sing melu program tes pra lan pasca lelungan ing "gelembung resor" properti minangka cara kanggo nyepetake wektu ing karantina. Kabupaten Hawaii, Maui lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan Februari.

Kamar hotel Hawaii bathi ing saindhenging negara mudhun dadi $ 111.2 yuta (-72.1%) ing wulan Februari. Panjaluk kamar yaiku 429,700 kamar wengi (-66.5%) lan pasokan kamar yaiku 1.4 yuta ruangan wengi (-7.3%). Akeh properti sing nutup utawa nyuda operasi wiwit wulan April 2020. Yen penghunian kanggo Februari 2021 diitung adhedhasar pasokan kamar pra-pandemi wiwit Februari 2019, hunian bakal 28.4 persen kanggo wulan kasebut.

Kabeh kelas properti hotel Hawaii ing saindenging negara nglaporake kerugian RevPAR ing wulan Februari dibandhingake setaun kepungkur. Properti Kelas Mewah entuk RevPAR $ 188 (-61.0%), kanthi ADR sing luwih dhuwur $ 729 (+ 19.5%) diimbangi karo pendhudhukan 25.8 persen (-53.4 poin persentase). Properti Kelas Midscale & Economy entuk RevPAR $ 65 (-64.3%) kanthi ADR $ 171 (-18.3%) lan pendhudhukan 37.9 persen (-48.8 poin persentase).

Kabeh papat kabupaten pulau Hawaii nglaporake RevPAR, ADR lan pendhudhuk sing luwih murah dibandhingake setaun kepungkur. Maui Hotel County dadi kabupaten ing Februari RevPAR, $ 141 (-63.8%), kanthi ADR $ 446 (-7.3%) lan pendhudhukan 31.7 persen (-49.5 poin persentase). Pasokan Maui County Februari yaiku 354,800 kamar bengi (-0.3%). Wilayah resor mewah Maui, Wailea duwe RevPAR $ 239 (-61.9%), kanthi ADR $ 758 (+ 7.5%) lan pendhudhukan 31.5 persen (-57.5 poin persentase). Wilayah Lahaina / Kaanapali / Kapalua duwe RevPAR $ 104 (-67.8%), ADR $ 364 (-9.1%) lan pendhudhukan 28.7 persen (-52.3 poin persentase).

Print Friendly, PDF & Email