24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica nggulung Visa Kerja ing Alam sing Ditambahi ing Alam

Dominica nggulung Visa Kerja ing Alam sing Ditambahi ing Alam
Dominica nggulung Visa Kerja ing Alam sing Ditambahi ing Alam
ditulis dening Harry Johnson

Pulo iki nawakake layanan internet lan teknologi kecepatan tinggi, fasilitas perawatan kesehatan modern, pilihan pendhidhikan kanggo kulawarga

Print Friendly, PDF & Email
  • Dominica resmi ngluncurake program visa jangka panjang
  • Nalika program kasebut entuk popularitas, pulau kasebut mbayangake Desa WIN
  • Protokol COVID-19 Dominica njaga tingkat infeksi sing sithik banget, lan penanganan pandemi bisa dadi conto

Dominica kanthi resmi ngluncurake program visa jangka panjang sing dijuluki Work in Nature (WIN), sing menehi kesempatan kanggo kerja jarak jauh nganti 18 wulan ing pulau kasebut. Dominica nduweni posisi sing apik kanggo nyambut profesional lan wirausahawan minangka bagean saka program WIN, sing ngidini buruh jarak jauh, nomaden digital, akademisi, kulawarga, lan wong sing sabat, ngupayakake keseimbangan pola kerja sing luwih sehat, nalika dianut sipat murni.

Yen sampeyan pengin nyegerake lan ngisi bahan bakar maneh, kabeh isih aktif, aja katon adoh saka Dominica. Pulo kasebut nawakake layanan internet lan teknologi kanthi cepet, fasilitas perawatan kesehatan modern, pilihan pendhidhikan kanggo kulawarga, lan kesempatan kanggo program sukarela dampak karo LSM lan entitas sektor swasta. Iki nggawe Dominica dadi pilihan sing cocog kanggo kerja ing jarak jauh nalika nggunakake keajaiban alam ing ngarep lawang sampeyan. Kunjungi air terjun utawa sumber air panas, mlaku-mlaku kanthi alami utawa nyilem sing nyenengake, ngrasakake masakan lokal, nganut budaya anyar, lan nggawe kanca anyar. Kajaba iku, protokol COVID-19 Dominica njaga tingkat infeksi sing sithik banget, lan penanganan pandemi bisa dadi conto.

Program kasebut menehi insentif sing menarik, kayata bebas bea kanggo barang sing dipilih lan diskon saka macem-macem panyedhiya layanan. Nalika program kasebut entuk popularitas, pulau kasebut mbayangake Desa WIN - komunitas pekerja jarak jauh kanthi macem-macem jinis akomodasi wiwit kemewahan nganti moderat, macem-macem layanan dhukungan, ruang sosial lan hiburan sing dituduhake, lan ruang kerja.

Ingkang kinurmatan Denise Charles, Menteri Pariwisata, Transportasi Internasional lan Inisiatif Maritim negesake manawa, "Iki minangka salah sawijining inisiatif sing bakal mbantu industri pariwisata ningkatake pendekatan pamulihan pariwisata kanthi bertahap, nalika nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo masarakat supaya bisa kerja ing lingkungan tropis. Pemangku kepentingan lan mitra pulau kabeh wis kolaborasi kanggo nyedhiyakake program sing apik sing bakal mbantu pemulihan ekonomi. Iki minangka kesempatan kanggo nemokake keajaiban Alam Isle! ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.