aviation Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Investments Kuwait Breaking News News Warta Breaking Nigeria Mbangun maneh Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

COVID-19 terus kaget: Vaksin dudu peluru perak

COVID-19 terus kaget: Vaksin dudu peluru perak
Vaksin-vaksin covid-19

Richard Maslen saka CAPA - Pusat Penerbangan, nganakake presentasi langsung sing fokus ing sektor penerbangan ing Timur Tengah lan Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaya pandemi coronavirus teka kanthi ora ana peringatan, DNA sing owah kanthi nambah mutasi, nuduhake manawa bisa terus ngejutake kita.
  2. Kanthi watesan sing ditutup kanthi efektif lan watesan perjalanan sing ora penting, tegese mabur internasional tetep winates banget.
  3. CAPA wis ngelingake yen teka vaksin ora bakal dadi peluru perak.

Pidato Richard Maslen ndeleng sawetara pangembangan pungkasan ing saindenging wilayah lan luwih rinci babagan pasar tartamtu ing saben wilayah kasebut. Ing wulan iki, fokuse yaiku ing Kuwait lan Nigeria lan kenapa vaksin COVID-19 dudu peluru perak. Richard diwiwiti:

Sawise mlebu taun kanthi prospek paling optimis sing kita wis suwene wis pirang-pirang wulan, kasunyatane rong wulan kepungkur ngelingake manawa ora ana sing bisa dianggep gampang. Kaya pandemi coronavirus teka kanthi ora ana peringatan, DNA sing owah kanthi nambah mutasi, nyoroti manawa kita yakin pungkasane bisa ngerti babagan virus sing mbebayani, bisa terus ngagetne awake dhewe. Ing pirang-pirang wilayah ing donya, gelombang anyar pandemi tegese duwe sawetara kebebasan jangka pendek, aturan sing luwih ketat maneh ditindakake kanggo matesi mobilitas.

Kanthi watesan sing ditutup kanthi efektif lan watesan perjalanan sing ora penting tegese penerbangan internasional tetep winates banget. Nanging, apa kita pancen kaget?

kene ing CAPA kita wis ngelingake yen teka vaksin ora bakal dadi peluru perak. Mesthi nuduhake langkah penting menyang jagad pasca COVID anyar, nanging isih adoh. Crita positif ing segara warta ala kaya oasis pulau gurun lan ngrayu kita supaya percaya yen urip bakal luwih apik. Pancen bakal, nanging kasunyatane bakal tetep jangka panjang lan saiki prekara luwih angel tinimbang saiki kanggo maskapai penerbangan ing dunya lan akeh sektor bisnis sing ndhukung peran penting. Umume maskapai saiki wis ngluncurake operasi nganti sawetara derajat, nanging iki tetep level luwih murah tinimbang sing dideleng sadurunge krisis kesehatan masyarakat. Watesan lalu lintas kanggo nyegah panyebaran COVID-19 lan gelombang infeksi luwih lanjut terus nyuda pemulihan internasional, sanajan lelungan domestik nuduhake pratandha pemulihan sing positif.

Wétan Tengah dipengaruhi banget amarga ana watesan perjalanan internasional kanthi maskapai penerbangan paling gedhe jaringan sadurunge sing nyebar ing saindenging jagad lan gumantung karo penumpang internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.