Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga India Breaking News Investments News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa India bisa nyuda gelombang kaping pindho COVID-19?

Pilih basa sampeyan
Apa India bisa nyuda gelombang kaping pindho COVID-19?
kovidindia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Negara sing duwe 1.4 milyar wong ing jejak Asia lan Timur Tengah minangka ancaman gedhe nalika COVID-19 lagi spike. Iki kahanan sing bisa dingerteni India.

Print Friendly, PDF & Email
  1. India duwe luwih saka 11 yuta kasus COVID-19 nanging pedunung meh 1.4 milyar.
  2. Malah akeh infeksi anyar sing nyebabake India adoh saka statistik ndhuwur negara sing kena infeksi.
  3. Bebaya ing India yaiku infeksi konsentrasi ing kutha lan negara tartamtu.

Saiki ana 11,686,330 kasus COVID kacarita sajrone taun kepungkur, nalika Perdana Menteri Narendra Modi ora dikepengini ing negoro persis setaun kepungkur tanggal 23 Maret

Dina iki India nyathet 40,611 kasus anyar lan 197 korban jiwa sing saiki kacathet ana 160,200.

India duwe 1,389,790,186 warga saiki. Adhedhasar jumlah penduduk 8,409 saka 1 yuta sing kena virus, mula India sing nomer 125 ing saindenging jagad.

India ngalami 115 mati sajuta yuta lan negara iki bakal dadi papan 118 ing saindenging jagad.

Kanthi 168,691 tes saben yuta India minangka nomer 114 ing saindenging jagad.
Ngelingi COVID-19 diukur ing 219 negara ing Indie ia ing tengah garis kompetisi sing nyebabake kesehatan lan pati iki.

Saiki kasedhiya vaksin, sawetara ahli milih skala gedhe ing upaya imunisasi pemerintah kanggo nglindhungi wong sing rentan. Sawise akeh kasus COVID-19 ing Mumbai, Pune, lan kutha-kutha liyane, panjaluk supaya pelebaran program vaksinasi mung saya kuat.

Dunia ngadhepi lonjakan virus iki, lan sayangé, India nuduhake arah sing padha.

Wingi India nyathet kenaikan siji dina paling dhuwur ing kasus COVID-19 sajrone patang wulan setengah kanthi 46,951 infeksi anyar.

Gelombang COVID-19 sing anyar ing India iki minangka warta sing ora apik lan watesan anyar bisa uga ana.

Setahun sawise kunci virus corona diumumake tanggal 23 Maret, ancaman kasebut isih durung rampung karo India sing ngalami lonjakan infeksi liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.