Gedung Putih ndhesek supaya nyetel jadwal pambukaan lelungan internasional

Gedung Putih ndhesek supaya nyetel jadwal pambukaan lelungan internasional
Gedung Putih ndhesek supaya nyetel jadwal pambukaan lelungan internasional
ditulis dening Harry Johnson

Pemulihan ekonomi sing luwih jembar bakal mandheg yen ora bisa lelungan saka lemah

Print Friendly, PDF & Email
  • Plancongan lan pariwisata minangka industri paling angel amarga keguguran ekonomi COVID-19
  • Gedung Putih ndhesek nggawe peta adhedhasar data sing adhedhasar risiko kanggo ngilangi watesan perjalanan internasional sing mlebu
  • Ngontrol pandemi kudu tetep dadi prioritas utama

Pimpinan industri plancongan lan penerbangan AS njaluk pamrentahan Biden dina Senin kanggo nggawe tenggat tanggal 1 Mei kanggo netepake rencana pambukaan negara kasebut kanggo mlebu internasional.

The Asosiasi Plancongan AS kalebu 26 organisasi kanggo mlebu surat sing ndhesek Gedung Putih "supaya bisa kerja sama karo kita kanggo nggawe… peta adhedhasar data sing adhedhasar risiko kanggo ngilangi watesan perjalanan internasional sing mlebu."

"Plancongan lan pariwisata minangka industri sing paling angel disebabake dening kejatuhan ekonomi COVID, lan kerusakane parah banget dadi pemulihan ekonomi sing luwih jembar bakal mandheg yen kita ora bisa lelungan saka lemah," ujare Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow . "Untunge, kemajuan wis cukup digawe ing bidang kesehatan supaya rebound kanggo lelungan plancongan domestik bisa ditindakake taun iki, nanging ora bakal bisa ngrampungake pekerjaan kasebut. Pemulihan lelungan kanthi lengkap bakal gumantung ing pambukaan pasar internasional, lan kita uga kudu nantang tantangan urip maneh lelungan bisnis. ”

Surat industri menyang Gedung Putih nyathet manawa teka internasional internasional ing AS ambruk 2020% saka Meksiko lawan taun sadurunge, 62% saka Kanada, lan 77% saka pasar luar negeri - amarga kerugian total ekonomi AS $ 81 milyar taun kepungkur.

Penurunan sing signifikan ing segmen lelungan minangka sebab gedhe kenapa total output ekonomi lelungan ing AS mudhun luwih saka triliun dolar ing taun 2020, kanthi 5.6 yuta proyek sing didhukung lelungan ilang - 65% kabeh lapangan kerja AS ilang taun lalu.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.