24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

57% wong Amerika bakal mbayar kanggo maju ing garis vaksinasi COVID-19

57% wong Amerika bakal mbayar kanggo maju ing garis vaksinasi COVID-19
57% wong Amerika bakal mbayar kanggo maju ing garis vaksinasi COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

35% wong Amerika rumangsa nesu karo wong-wong sing wis divaksinasi sadurunge

Print Friendly, PDF & Email
  • Akeh wong Amerika sing ngarepake giliran sing ditunggu-tunggu supaya entuk vaksin kasebut
  • Kepinginan publik kanggo tembakan COVID-19 ngasilake perasaan sing beda-beda
  • Wong-wong frustasi amarga warga Amerika lan selebriti sing duwe profil dhuwur bisa nyepetake sistem kasebut kanggo njaluk vaksin sadurunge wong liya

Nalika vaksin COVID-19 terus diluncurake ing saindenging negara, akeh wong Amerika sing ngarepake giliran sing ditunggu-tunggu kanggo entuk vaksin kasebut. Sawise setaun urip ing pandemi, kepinginan masarakat kanggo nembak COVID-19 ngasilake perasaan sing beda-beda. 

Survei anyar luwih saka 1,000 konsumen nemokake sawetara frustasi amarga warga Amerika lan selebriti sing duwe profil dhuwur bisa nyepetake sistem kasebut kanggo njaluk vaksin sadurunge wong liya, dene wong Amerika liyane ngakoni bakal mbayar supaya bisa dipindhah ing garis vaksinasi. 

Temuan utama: 

  • Sanajan umume wong Amerika ora ngira yen wong kudu bisa mbayar vaksin COVID-19 luwih dhisik tinimbang umume, 57% ngakoni yen dheweke bakal mbayar supaya bisa maju.
    • Luwih saka 10% bakal entuk $ 500 utawa luwih kanggo ngamanake papan.
  • 27% wong Amerika bakal nyerah alkohol sajrone setaun yen bisa entuk vaksin COVID-19 sesuk.
    • Sawetara uga bakal nyerah Netflix (23%), game video (22%), lan nonton olahraga (22%). Para konsumen paling ora gelem ngorbanan ngrungokake musik (10%), jinis (14%), blanja (15%), lan obat-obatan rekreasi (16%).
  • Luwih saka seprapat (26%) ujar manawa dheweke entuk tugas kaping pindho supaya bisa lolos vaksin COVID-19 luwih dhisik tinimbang sadurunge. 18% tambahan bakal nganggep nglakoni.
  • Kajaba iku, 60% mikir yen ora adil yen selebriti lan individu sing duwe profil dhuwur wis bisa divaksinasi sadurunge.
  • 35% wong Amerika rumangsa cemburu utawa nesu karo wong sing wis divaksinasi sadurunge. Gen Xers (50%) lan millennial (46%) rumangsa luwih cemburu tinimbang generasi liyane.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.