24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News budaya News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ketua Dewan Pariwisata Afrika ing Abidjan, Pantai Gading

cuthbertivboy
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ketua Dewan Pariwisata Afrika saiki ing Abidjan, Pantai Gading kanggo ngrembug babagan industri pariwisata lan pariwisata ing Afrika Kulon

Print Friendly, PDF & Email

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika tekan Abidjan, Kutha Ibu Kota ing Negara Afrika Kulon Cote D'ivoire.

Pak Ncube nampi sambutan hangat saka para pimpinan bisnis lokal lan media. Dheweke ketemu ing Federasi Dewan Bisnis Pariwisata ngrembug pertunangan bilateral lan kemitraan strategis antara Dewan Pariwisata Afrika lan Pantai Gading.

Côte d'Ivoire minangka negara Afrika Kulon kanthi resort pantai, alas udan lan warisan kolonial Prancis. Abidjan, ing pesisir Atlantik, minangka pusat kutha utama ing negara kasebut. Landmark modern kalebu zigguratlike, beton La Pyramide lan Katedral St. Paulus, struktur swooping sing dipasang ing salib gedhe. Ing sisih lor distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco minangka kawasan hutan wana kanthi jalur hiking.

Côte d'Ivoire (uga: Pantai Gading) minangka negara ing Afrika Kulon kanthi pesisir kidul Atlantik Lor.

Watesan karo Ghana ing sisih wétan, Liberia ing sisih kulon, Guinea ing sisih lor-kulon, Mali ing sisih lor, lan Burkina Faso ing sisih lor-wétan.

Rapat wis dikonfirmasi kanggo Ketua Ncube karo Menteri Pariwisata Yang terhormat Siandou Fofana.

Pantai Gading duwe potensi gedhe kanggo pariwisata eko lan olahraga- turisme.

Mineral ing Pantai Gading isih durung ditemokake. Pak Cuthbert rumangsa duwe kesempatan investasi sing apik banget, ora mung kanggo proyek pariwisata.

Cuthbert ngajak para pemangku kepentingan pariwisata supaya bisa ndeleng lan promosi pasar pariwisata domestik kanggo nyiapake restart internasional ing sektor kasebut.

Dheweke ujar: "Bakal mbutuhake sinergi total karo kabeh pihak sing duwe rantai nilai Pariwisata supaya Turisme bisa diakses lan terjangkau kanggo warga domestik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.