24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Yunani Breaking News News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Mykonos

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Mykonos
Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Mykonos
ditulis dening Harry Johnson

Pulo Yunani Mykonos siyap-siyap kanggo Rawuh Tamu kanggo Musim Panas

Print Friendly, PDF & Email
  • Pulo Yunani misuwur amarga kincir angin lan swasanane sing grapyak mbukak kanggo para pengunjung maneh
  • Qatar Airways bakal mabur pesawat modern mesin kembar A320 kaping telu seminggu
  • Qatar Airways bakal nyambung Mykonos karo luwih saka 35 kutha ing Asia lan Timur Tengah

Qatar Airways nerusake layanane menyang Mykonos, Yunani kanggo musim panas amarga pulau-pulau kasebut nampani para tamu maneh. Maskapai kasebut berencana ngoperasikake telung penerbangan seminggu nggunakake pesawat A320 modern sing nampilake 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 120 kursi ing Kelas Ekonomi.

Warta kasebut wis disambut dening Grup Qatar Airways Kepala Eksekutif, Tuan Akbar Al Baker, sing ujar: "Kaping pisanan miwiti mabur menyang Mykonos ing Mei 2018 lan rute kasebut misuwur banget karo para pelanggan. Amarga pandemi global, kita kudu nundha layanan musim panas pungkasan, mula kita seneng banget bisa bali ngewangi upaya Yunani kanggo miwiti maneh pariwisata.

 "Kita ngerti manawa para panguwasa ing Yunani njupuk tindakan pencegahan kanggo njaga keamanan masarakat lan para pengunjung diwajibake netepi langkah-langkah kesehatan masyarakat sing ditrapake amarga pandemi kasebut. Kita uga bakal njaga standar sing dhuwur banget. Qatar Airways minangka maskapai global pertama ing donya sing entuk Rating Keamanan Airline 5-Bintang COVID-19 sing prestisius dening Skytrax. Kita ngarep-arep terus nyedhiyakake pengalaman sing paling aman kanggo para plancongan ing saindenging jagad, lan ngembangake peran kita ing pambiyantu industri industri penerbangan komersial. "

Menteri Pariwisata Yunani, Harry Theoharis, ujar: "Aku bangga nampi Qatar Airways bali menyang Mykonos. Kita seneng banget yen tujuan mewah kalebu ing rencana program musim panas sing anyar. Ing jaman kangelan iki, pangembangan iki diwiwiti nalika kabeh upaya wis ditindakake kanthi aman kanggo mbukak pariwisata Yunani. 'Kabeh sing sampeyan karepake yaiku Yunani' minangka motto anyar kita lan kanthi iki, kita ngajak kanca Qatar Airways, saka saindenging jagad, kanggo ngunjungi. ”

Jadwal Penerbangan Mykonos: Senen, Jumuah, Setu

Doha (DOH) menyang Mykonos (JMK) QR311 mangkat: 07:30 teka: 12:05

Mykonos (JMK) menyang Doha (DOH) QR312 mangkat: 13:05 teka: 17:05

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.