Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Milenium kaping pindho luwih milih paket liburan manca tinimbang Baby Boomer

Milenium kaping pindho luwih milih paket liburan manca tinimbang Baby Boomer
Milenium kaping pindho luwih milih paket liburan manca tinimbang Baby Boomer
ditulis dening Harry Johnson

Saklawasé 38% wong wis ngrancang preinan 2021 ing luar negeri taun iki

Print Friendly, PDF & Email
  • 4 saka 10 brit sing semangat nyedhiyakake preinan ing jaban rangkah taun iki
  • Generasi sing luwih enom luwih milih milih paket tinimbang milih lelungan DIY
  • Panaliten kasebut uga nuduhake manawa luwih akeh wanita sing seneng preinan paket tinimbang pria

Kaping pindho survey kurang saka 25 taun bakal milih preinan paket (55%) tinimbang sing umur 55 taun utawa luwih (26%), miturut statistik, mbuktekake manawa umure luwih tuwa durung mesthi luwih wicaksana nalika siyap karo sing ora dikarepake jagad COVID-19.

Saklawasé 38% wong wis ngrancang preinan tanggal 2021 ing luar negeri taun iki Tugas Perjalanan Global laporan sing diumumake tanggal 12 April.

Panliten nuduhake 25% responden HANYA kepengin plancongan ing luar negeri, dene 13% rencana plancongan ing luar negeri lan nginep sawise pirang-pirang wulan macet ing omah.

Saka sisane, 40% ngrancang preinan adhedhasar Inggris, kanthi 21% ora nate ngrencanakake preinan.

Kelompok umur sing paling akeh preinan ing luar negeri, mula sing paling asring dipesen yaiku:

  • 16-24s (32% sing ora sabar ngenteni ing luar negeri taun iki);
  • ngiring dening 25-34s (29%);
  • ing 35-44s (28%) lan
  • ing 45-54s (25%).
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.