Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Rentals liburan Hawaii mudhun 34.3%

Beda karo hotel, hotel kondhisi, resor timeshare lan unit sewa liburan durung mesthi kasedhiya ing taun utawa saben wulan lan asring nampung tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional

Print Friendly, PDF & Email
  • Penyediaan preinan ing Hawaii ing saindhenging Februari yaiku 535,000 unit wengi
  • Hotel Hawaii duwe rata-rata hunian 30.5 persen ing wulan Februari 2021
  • Ing wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandhiri 10 dina wajib Negara

Ing wulan Februari 2021, total pasokan sewa bulanan ing Hawaii saben wulan yaiku 535,000 unit wengi (-26.6%) lan panjaluk saben wulan yaiku 266,600 unit wengi (-56.5%), nyebabake rata-rata hunian unit bulanan 49.8 persen (-34.3 poin persentase ).

Dibandingke, HawaiiHotel-hotel duwe rata-rata hunian rata-rata 30.5 persen ing wulan Februari 2021. Penting, dicathet manawa ora kaya hotel, hotel kondhisi, resor timeshare, lan unit sewa plancongan, ora mesthi kasedhiya ing taun utawa saben wulan lan asring nampung jumlah tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional. Tarif rata-rata unit saben dina (ADR) kanggo unit sewa liburan ing saindenging negara ing wulan Februari yaiku $ 242 (-1.3%), sing kurang saka ADR kanggo hotel ($ 259).

Sajrone wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya liwat program Travel Safe ing negara kasebut. Kabeh lelungan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii. County Kauai terus nolak partisipasi ing program Aman Plancongan negara, dadi wajib kabeh turis trans-Pasifik menyang Kauai karantina nalika teka kajaba sing melu program tes pra lan pasca lelungan ing "gelembung resor" properti minangka cara kanggo nyepetake wektu ing karantina. Kabupaten Hawaii, Maui lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan Februari.

Ing wulan Februari, penyewaan jangka pendek sing sah diijini operasi ing Oahu, Pulo Hawaii, County Maui, lan Kauai nganti ora digunakake minangka lokasi karantina.

Print Friendly, PDF & Email