24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News Warta Pamrentah Investments News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Cote D'Ivoire lan Dewan Pariwisata Afrika nuduhake Visi Emas

Ketua Dewan Pariwisata Afrika
ncubeivoryphotoo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tujuan Dewan Pariwisata Afrika yaiku nggawe maneh Pariwisata kanggo Afrika sing luwih terikat lan nulis ulang sejarah anyar kanggo Benua Afrika liwat Pariwisata sawise COVID-19. Pemimpin ing Pantai Gading setuju lan ngarani Visi Emas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Federasi Industri Perhotelan Nasional Pantai Gading resmi gabung karo Dewan Pariwisata Afrika, Mung pendekatan Afrika Serikat sing bakal nguntungake bawana kasebut.
  2. Dewan Pariwisata Afrika nunjuk duta besar ing Cote D'Ivoire
  3. Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube ngrembug babagan cara maju kanggo ngembangake industri pariwisata lan pariwisata ing Ibu Afrika kepungkur COVID-19 lan nemokake tangan terbuka.

Sajrone kerangka interaksi sing direncanakake karo para pemangku kepentingan pariwisata Ivorian, Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Pak Cuthbert ketemu dina iki karo Federasi Industri Perhotelan Nasional Cote d-Ivoire. Dheweke nuduhake visi ATB babagan rebranding sektor pariwisata ing Cote d'Ivoire.

Dadi negara terkemuka ing Uni Ekonomi lan Moneter Afrika Barat, Cote d'Ivoire mung nggawe 45% PDB saka Uni kasebut sing digawe saka 8 negara. Iki nyoroti kekuwatan ekonomi sing diwakili negara ing wilayah kasebut.

Rapat kasebut dirawuhi dening Ketua FNIH-CI, Pak LOLO Diby Cleophas karo sawetara kolaborator cedhak, lan Pak Joseph GRAH Duta Besar ATB anyar ing Cote d'Ivoire.

Sajrone rapat kasebut, Ketua ATB matur nuwun marang para rawuh amarga sambutan sing ditampa.

Dheweke nyritakake sesanti ATB yaiku nggawe pariwara pariwara lan nulis ulang sejarah anyar bawana Afrika nalika kahanan donya,

Tujuane yaiku nduwe posisi ulang Afrika dadi tujuan wisata paling apik ing periode pandemi COVID19.

"Afrika minangka ibu negara kamanungsan", ujare Ncube.

Mula tujuane kunjungan menyang Cote d'Ivoire yaiku kanggo menehi saran marang kabeh pihak Ivoria supaya bisa melu tangan lan ndhukung iki sesanti emas .

Ncube ujar .: Afrika kudu jumeneng dadi wong sing bisa nggayuh visi emas iki. Utamane, penting ngilangi wates lan pola pikir sing njaga supaya Afrika ora gumantung karo kabijakan kulon lan nyegah supaya bisa entuk nasibe dhewe. "

Ketua FNIH-CI Pak LOLO Diby Cleophas mratelakake panuwun banget marang Cuthbert Ncube amarga pengorbanan kanggo nindakake lelungan iki menyang Cote d'Ivoire sanajan ana risiko pendemi COVID19.

Dheweke uga yakin iki minangka kesempatan kanggo para pelaku pariwisata mikir maneh sektor pariwisata lan menehi jeneng maneh ing sawijining organisasi anyar kaya ATB sing rupane nggawe kepemimpinan sing kuat.

Pak Cuthbert minangka mantan pejabat terkenal UNWTO kanggo program afiliasi. Organisasi pelindung Dr Taleb Rifai minangka Sekretaris Jenderal UNWTO rong jangka.

Kangge, rapat kasebut nyoroti tantangan utama sing diadhepi pariwisata ing Afrika. Iki kalebu tarif sing murah, ora ana penerbangan nyambung langsung ing antarane negara-negara Afrika, turisme domestik lan medis sing durung maju sing bisa ngasilake Pamrentah. Ncube lan Cleophas uga setuju ora ana kabijakan pariwisata sing koheren lan sinkronisasi sing kudu ngatur pariwisata ing Afrika.

Ing cathetan kasebut, Ketua ATB ngluncurake banding menyang Federasi Industri Perhotelan Nasional Cote d-Ivoire kanggo melu perang karo ATB kanggo kamenangan gedhe lan Afrika sing padhang dadi tanah air umum.

Pungkasan minangka wakil kolega, ketua Mr. LOLO Diby Cleophas resmi ngumumake pendaptaran organisasine FNIH-CI minangka anggota tujuan Dewan Pariwisata Afrika lan janji bakal tetep kontak karo Duta Besar ATB Pak Joseph GRAH supaya luwih maju sesambetan.

Pantai Gading setuju karo strategi operasional kanggo ningkatake pariwisata kanthi luwih apik kanthi visi lan pedoman ATB.

Ana foto sing dijupuk ing pungkasan rapat kanggo nggawe abadi kunjungan Ketua ATB ing kantor kasebut.

Ketua Dewan Pariwisata Afrika
foto

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.