Pariwisata Hawaii isih parah amarga pandemi COVID-19 global

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pariwisata Hawaii isih parah amarga pandemi COVID-19 global

Total panggunaan pengunjung ing Hawaii wulan Februari 2021 yaiku $ 385.3 yuta - mudhun 73.6%

Print Friendly, PDF & Email
  • Ana 90,776 pengunjung ing Hawaii nalika dina Februari 2021
  • Ana 250,052 pengunjung ing Hawaii saben dina wulan Februari 2020
  • Ing wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandhiri 10 dina wajib Negara

Industri pengunjung Hawaii terus kena pengaruh pandemi COVID-19 global. Miturut statistik pambuka sing dirilis dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), sensus saben dina rata-rata nuduhake yen ana 90,776 pengunjung ing Hawaii ing dina tartamtu ing Februari 2021, dibandhingake karo 250,052 saben dinane ing Februari 2020.

Sajrone wulan Februari, umume penumpang sing teka ing negara liya lan bebrayan antar negara bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya liwat program Travel Safe ing negara kasebut. Kabeh lelungan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan diwajibake duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii. County Kauai terus-terusan nundha partisipasi ing program Safe Plancong kanggo para pelancong trans-Pasifik, nanging para turis antar-pulau sing wis ana ing Hawaii luwih saka telung dina bisa ngatasi karantina kanthi asil tes sing valid. Pelancong Trans-Pasifik menyang Kauai diwenehi pilihan kanggo melu program tes pra lan pasca lelungan ing properti "gelembung resor" minangka cara kanggo nyepetake wektu karantina. Kabupaten Hawaii lan Maui uga duwe karantina parsial ing wulan Februari. Kajaba iku, Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC) terus ngetrapake "Ordo Pelayaran Bersyarat" ing kabeh kapal pesiar.

Total 235,283 pengunjung sing plancong menyang Hawaii nganggo layanan udara ing wulan Februari 2021, dibandhingake karo 828,056 pengunjung sing teka liwat kapal udara lan kapal pesiar setahun kepungkur. Umume pengunjung saka Kulon AS (164,861, -53.6%) lan AS Wétan (63,899, -67.1%). Uga, 695 pengunjung teka saka Jepang (-99.4%) lan 493 pengunjung teka saka Kanada (-99.2%). Ana 5,336 pengunjung saka Kabeh Pasar Internasional Liyane (-93.2%). Akeh pengunjung iki saka Guam, lan sawetara pengunjung saka Asia Liyane, Eropa, Amerika Latin, Oceania, Filipina lan Kepulauan Pasifik.

Ing babagan sensus saben dina rata-rata, ana 60,249 pengunjung sing ana ing Hawaii ing dina tartamtu ing wulan Februari saka US West (-42.7%), 26,996 pengunjung saka AS Wétan (-59.0%), 430 pengunjung saka Jepang (-98.2%), 488 pengunjung saka Kanada (-98.2%), lan 2,613 pengunjung saka Kabeh Pasar Internasional Liyane (-89.9%), mudhun luwih murah tinimbang Februari 2020.

Total belanja pengunjung ing Februari 2021 yaiku $ 385.3 yuta (-73.6%). Iki nuduhake rata-rata $ 13.8 yuta saben dina, dibandhingake $ 50.3 yuta saben dina Februari 2020. Pengunjung AS Kulon ngenteni $ 9.4 yuta saben dina (-52.2%). Pengunjung AS Wétan ngentekake $ 4.1 yuta saben dina (-71.3%). Pengunjung saka Jepang ngentekake $ 86.1 ewu saben dina (-98.5%). Pengunjung saka Kanada ngentekake $ 80.6 ewu saben dina (-98.4%). Mbuwang data kanggo pengunjung saka pasar liyane ora kasedhiya.

Ana 2,556 penerbangan trans-Pasifik lan 532,220 kursi udara sing nglayani Kepulauan Hawaii ing Februari 2021. Rata-rata iki ana 91 penerbangan lan 19,008 kursi udhara saben dina, sing kurang adoh tinimbang penerbangan 172 lan kursi 38,186 saben dina ing Februari 2020. Ora ana kursi sing dijadwalake saka Oceania, lan kursi sing dijadwalake luwih sithik saka Asia Liyane, Jepang, Kanada, AS Timur, AS Kulon, lan negara liya dibandhingake setaun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email