24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Caribbean Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Jamaika nawakake kursus online sing akreditasi global gratis

Apa lelungan mbesuk kalebu bagean saka Generation-C?
Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett

Wiwit April 2021, Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika (JCTI) bakal nawakake, biasane gratis, papat kursus American Hotel and Lodging Educational Institute (AHLEI) sing disertifikasi kanthi online kanggo anggota sektor pariwisata lan perhotelan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kursus bakal kalebu Supervisor Perhotelan / Supervisor Spa sing Disertifikasi, Emas Layanan Pelanggan, Server Restoran sing Disertifikasi lan ServSafe. 
  2. JCTI njupuk langkah kanggo mindhah program sertifikasi kanthi online lan AHLEI lagi proses upgrade situs web.
  3. Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika minangka divisi saka Dana Peningkatan Pariwisata (TEF).

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake pengumuman kursus online bubar sajrone Seri Kuliah JCTI kaping telu, sing fokus ing "Pariwisata & Hukum: Tugas Perawatan Pengusaha."

Kursus kasebut kalebu Supervisor Perhotelan / Supervisor Spa sing Disertifikasi, Gold Layanan Pelanggan, Server Restoran sing Disertifikasi lan ServSafe. 

 "Aku seneng nuduhake manawa JCTI njupuk langkah kanggo mindhah program sertifikasi kanthi online lan AHLEI lagi proses upgrade situs web kanggo nampung luwih akeh presentasi online," ujare Menteri Bartlett.

Luwih saka iku, JCTI nawakake sawetara program sertifikasi manajemen tengah, kalebu: Executive Food and Beverage Executive (CFBE), Executive Certified Housekeeping Executive (CHHE), Certified Hospitality Trainer (CHT), lan Certified Hotel Concierge (CHC).

"JCTI, sing dipimpin dening CarolRose Brown, wis nindakake tugas tingkat pertama kanggo fasilitasi pelatihan lan sertifikasi tenaga kerja sektor perhotelan minangka bagean saka komitmen kita kanggo ngembangake ibukutha manungsa Jamaika. Iki penting banget kanggo njaga sukses lan daya saing industri pariwisata kita, utamane amarga pandemi meksa ngreset pariwisata, "jarene Menteri.

The Jamaika Pusat Inovasi Pariwisata (JCTI) minangka divisi saka Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), sawijining lembaga Menteri Pariwisata. JCTI ditugasake nggampangake pangembangan ibukutha manungsa sing terkenal ing Jamaika lan ndhukung inovasi kanggo sektor pariwisata.

Wiwit diwiwiti ing taun 2018, JCTI wis nggampangake sertifikasi udakara pitung ewu atus sangang puluh papat (7,194) wong. Iki bisa ditindakake kanthi kemitraan strategis karo Pakaryan Tenaga Kerja lan Pelatihan Sumber Daya / Badan Pelatihan Layanan Nasional (HEART / NSTA Trust), Dana Layanan Universal (USF), Asosiasi Restoran Nasional (NRA), lan AHLEI. Saiki, 45 calon nyiapake sertifikasi seni kuliner sing ditawakake American Culinary Federation (ACF).

Seri Kuliah JCTI minangka upaya kolaborasi antarane JCTI, lan Universitas Hindia Barat, lan ditampa kanthi positif dening para peserta. Presentasi babagan 'Pariwisata & Hukum: Tugas Perawatan Pengusaha' minangka nomer telu ing seri kuliah, lan dikirim dening pengacara lan Anggota Parlemen kanggo Hanover Western, Tamika Davis.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.