24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Plancongan Petualangan Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kunjungan Ketua Dewan Pariwisata Afrika menyang San Pedro, Pantai Gading nggawa semangat lan pangarep-arep

Kunjungan Ketua Dewan Pariwisata Afrika menyang San Pedro, Pantai Gading nggawa semangat lan pangarep-arep
cuthbersanpdro
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Pak Cuthbert Ncube saiki dadi turis ing Pantai Gading.

Dheweke ditampa kanthi hangat ing San Pedro, papan utama kanggo wisata ing negara Afrika Barat iki.

San Pedro diwenehi jeneng sawise penjajah Portugis.

San-Pédro iku sawijining kutha plabuhan, kidul kulon Côte d'Ivoire (Pantai Gading). Dununge udakara 40 mil (65 km) sisih kidul-kulon Sassandra, ing Teluk Guinea lan cedhak wates Liberia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.