24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Warta Pamrentah News Lelungan Rel Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

32 tiwas, 66 sing tatu ing Mesir kacilakan kreta loro

32 tiwas, 66 sing tatu ing Mesir kacilakan kreta loro
32 tiwas, 66 sing tatu ing Mesir kacilakan kreta loro
ditulis dening Harry Johnson

Paling ora 36 ambulan dikirim menyang lokasi kacilakan kasebut lan nggawa korban menyang rumah sakit lokal

Print Friendly, PDF & Email
  • Telung kreta ilang nalika siji kreta nabrak mburi kreta liyane
  • Perdana Menteri Mesir, Mostafa Madbouly, dadi ketua rapat krisis pemerintah
  • Penyebab kacilakan kasebut durung dilaporake

Paling ora ana 32 wong sing tiwas lan 66 wong cilaka nalika loro kreta tabrakan cedhak kutha Sohag ing sisih kidul Mesir.

Perdana Menteri Mesir, Mostafa Madbouly, dadi ketua rapat krisis pemerintah minangka tanggepan.

Paling ora 36 ambulan dikirim menyang lokasi kacilakan kasebut lan nggawa korban menyang rumah sakit lokal, ujar kementerian kesehatan ing sawijining pernyataan.

Telung kreta gagal nalika siji kreta nabrak mburi kreta liyane, sanajan penyebabe kacilakan kasebut durung dilaporake.

Miturut laporan lokal, Menteri Perhubungan, Letnan Jenderal Kamel al-Wazir, wis mrentah supaya supir loro-lorone sepur kasebut ditahan,

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.